Novi trendovi

  • Objavljeno: 08.12.2016.

Ugostitelji PGŽ osnovat će Udrugu ugostitelja

Ujedinjenjem protiv svih budućih ishitrenih odluka. Ugostitelji PGŽ osnovali Udrugu. Naporna i argumentirana borba ugostiteljskog sektora protiv porezne reforme ipak nije utjecala na...


  • Objavljeno: 30.11.2016.

Narodno učilište pokreće hotelsko-ugostiteljsku akademiju

Narodno će učilište iduće godine stvoriti novi brand, a riječ je o pokretanju hotelsko-ugostiteljske akademije pod nazivom Hariana. Akademija će djelovati u okviru Narodnog učilišta, a...


  • Objavljeno: 11.07.2016.

11 prednosti zbog kojih je odlično biti konobar

Svaki posao ima svojih pozitivnih i negativnih strana, a ovaj smo se put odlučili navesti dobre strane ugostiteljske profesije, koje često ostanu zanemarene. Ove predosti koje smo naveli...


  • Objavljeno: 06.07.2016.

Nova mjera osposobljavanja za ugostiteljska zanimanja!

HOK i HZZ napravili su važan potez prema rješavanju nedostatka turističko-ugostiteljskog kadra kroz organizaciju osposobljavanja na radnom mjestu i to za četiri zanimanja Učinjen je...


  • Objavljeno: 04.07.2016.

Uz ovih 10 savjeta postani profesionalni koktel majstor/barmen

Miksanje pića za koktel je lagan zadatak, no stvoriti kvalitetno piće i pružiti odličnu uslugu je već zahtjevnije. Nekoliko vam savjeta može pomoći u ostarivanju takvih...