Novi trendovi

  • Objavljeno: 10.04.2019.

Chefovi konzultanti imaju sve veću ulogu u hrvatskoj gastronomiji. Evo liste najvažnijih

Manjak zaista kompetentnih i profesionalnih kuhara s jedne, te višak restorana i hotela s druge strane, doveo je do nagle afirmacije konzultantskog zanimanja. Posao chefa konzultanta u inozemstvu...


  • Objavljeno: 10.03.2019.

ITB BERLIN 2019: LJUDI SU LUKSUZ, BREND ČINE LJUDI

Puno puta smo u Hrvatskoj čuli „ljudi su ključ uspjeha u turizmu“ – parola u koju malo tko više vjeruje jer su je realnost i praksa puno puta demantirali. Ali...


  • Objavljeno: 03.03.2019.

Novi Trend Promocije Restorana – Brendiranje Kuhara!

Povećaj vrijednost restorana brendiranjem svog glavnog kuhara. Kako stvoriti imidž kuhara čija jela svi žele kušati? Imaš lijepo dizajniran restoran, ugodno osoblje...


  • Objavljeno: 12.02.2019.

I ove će nam turističke sezone nedostajati 15 tisuća radnika

O problemu turističkog sektora raspravlja se na konferenciji “Turistički djelatnik”. Nedostatak radne snage u većini sektora i odlazak ljudi iz Hrvatske traže...


  • Objavljeno: 11.02.2019.

TOMISLAV FAIN: MORAMO PODIZATI STANDARD RADNIKA I JAČATI UGLED STRUKE

Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) je jedna od vodećih strukovnih udruga koja zastupa interese svojih članova i usko surađuje s Ministarstvom turizma Republike Hrvatske i Hrvatskom...