Turizam i ugostiteljstvo

  • Objavljeno: 11.05.2020.

Nova noćna mora za hrvatske ugostitelje: Kuhar svaki filet tune prije pečenja mora označiti barkodom

Na ovaj je propis upozorio vlasnik jednog restorana na Jadranu. Kao da im nisu bili dovoljni postojeći propisi koji su im zagorčavali poslovanje, domaći vlasnici restorana, kao i...


  • Objavljeno: 10.05.2020.

Post korona ugostiteljstvo – trendovi s fokusom na osjećaju sigurnosti, zdravoj hrani i kreativnosti

Ništa više nije isto. Ugostitelji će uskoro moći otvoriti restorane pod uvjetima...


  • Objavljeno: 07.05.2020.

HZJZ objavio je nove preporuke za rad ugostiteljskih objekata.

Posjetimo, od ponedjeljka 11. svibnja počinju raditi ugostiteljski objekti u Hrvatskoj, no samo oni koji imaju terasu. Radi sprječavanja širenja infekcije tijekom boravka u...


  • Objavljeno: 06.05.2020.

DUBROVAČKI UGOSTITELJI: Situacija je neizvjesna, ako i otvorimo 11. svibnja, kome ćemo raditi?

U trećem krugu popuštanja mjera, 11. svibnja, prema najavama Vlade, s radom bi trebali početi i ugostiteljski objekti i to samo oni koji imaju tarace. Epidemiološke smjernice njihova rada još...


  • Objavljeno: 01.05.2020.

RAISE THE BAR Coca Colina akademija daje financijsku pomoć barmenima tijekom krize

Coca Cola HBC Hrvatska ove je godine pokrenula...