Poslodavci

Poštovani poslodavci,

U potrazi ste za radnom snagom? Nemate vremena za selekciju najkvalitetnijih radnika? Posao u turizmu već šestu godinu za redom svojim klijentima omogućuje kvalitetan servis po modelu Ključ u ruke kako bi izabrali i zaposlili djelatnike koji će najbolje odgovarati Vašim potrebama!

Razvili smo kvalitetnu mrežu pouzdanih partnerskih agencija iz regije i svijeta. Kroz oglašavanje i selekciju kandidata pokrivamo tržišta Hrvatske, regije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora, Slovenija, Albanija), Europe i treće zemlje Azije.

Kako biste ovu sezonu dočekali bez stresa, kontaktirajte nas putem obrasca i javiti ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku!

https://bestofhoreca.hr/formular-poslodavci/

Registracija

Koje usluge pružamo?

1. Oglašavanje radnih mjesta
Nudimo Vam mogućnost oglašavanja putem 2 kanala:

- oglašavanje na našoj internetskoj stranici koja je specijalizirana za poslove u turizmu
- oglašavanje na našoj Facebook stranici koja je specijalizirana za poslove u turizmu

2. Marketinške usluge portala

Oglašavanje na mreži portala Posao u turizmu omogućava vam da brzo i jednostavno reklamirate svoj proizvod, tvrtku ili uslugu velikom broju korisnika. Uz našu pomoć vaša će reklama doći do ciljane publike.

3. Posredovanje radne snage

- Po modelu Ključ u ruke, u suradnji s partnerskim agencijama, vršimo usluge savjetovanja, selekcija i posredovanja kadrova u segmentu turizma i ugostiteljstva.

PREDNOSTI SURADNJE S NAMA

  • Ušteda vremena i troškova prilikom potrage i selekcije kandidata (oglašavanje radnog mjesta, prikupljanje životopisa, razgovori s kandidatima, selekcija, odabir i regrutacija… sve to mi obavljamo za vas!)
  • Raspolažemo sa velikom bazom kandidata (2 agencije + partnerske agencije iz regije i svijeta = 2 baze kandidata + baze kandidata naših partnerskih agencija iz regije i svijeta)
  • Brza reakcija u popunjavanju otvorenih radnih mjesta sa fokusom na zahtjeve Klijenta
  • Klijentu omogućuje fokus na dnevne zadatke i poslove dok poslove potrage i selekcije kandidata, mi radimo za vas (uspješnost zapošljavanja je preko 85%)
  • Na raspolaganju je naš agent (kontakt osoba) koji Vas prati u cijelom postupku