Zadnje iz kategorija
- Objavljeno: 12.12.2021.
Kuhano vino ili kuhani džin? Donosimo vam recepte omiljenih zimskih pića
Jednostavni recepti za najukusnija zimska pića Koji ste tim - kuhano vino ili kuhani džin? Teško mi je odlučiti se jer volim oboje, a kako im ne odoljeti u...
- Objavljeno: 01.11.2021.
Turist iz Njemačke sjeo na kavu pa dobio račun od 4300 kuna, odbio platiti pa mu prijetili
Autor: Hina PRIVEDENA VLASNICA IZ MAĐARSKE.... Isti vlasnici vode još dva bara u Budimpešti, od kojih je jedan u najpoznatijoj ulici Vaci, popularnom šetalištu za...
- Objavljeno: 14.10.2021.
Ugostitelji na nogama zbog legalizacije napojnica: 'U ovom poslu su one sve. Bez njih ne bismo preživjeli mjesec'
Autor: Donna Diana Prćić Nacionalna udruga ugostitelja predlaže model prema kojem bi napojnica bila neoporeziva, ako nije veća od 10 posto računa Napojnica,...
- Objavljeno: 03.06.2020.
6 NAJVEĆIH NEDOSTATAKA KORPORACIJA
Rad u velikoj tvrtki ima svojih prednosti, ali ima i mana o kojima možda niste niti razmišljali ako ste godinama dio nekog velikog sustava. Mnogi protokoli i obaveze u njoj kojih se zaposlenici...
- Objavljeno: 16.01.2022.
Njemačkoj nedostaje radnika: ‘Imamo 300.000 otvorenih radnih mjesta’
“Ako ne popunimo tu rupu imat ćemo stvarne probleme s produktivnošću”, dodao je. Njemačkoj će trebati povećano useljavanje kako bi se spriječio...
- Objavljeno: 04.02.2022.
Hrvatska u Austriji druga najtraženija strana destinacija za putovanja u 2022.
HRVATSKA je u Austriji druga najtraženija strana destinacija za putovanja u 2022., iza prve Italije, a među prvih pet destinacija su i Njemačka, Grčka i Španjolska, izvijestili su u...
- Objavljeno: 23.01.2022.
Za turističku sezonu nedostaje 35 tisuća radnika, mnogi hoteli neće se ni otvarati
Najveću grešku poslodavci u turizmu su napravili u ono vrijeme kada je bilo kadrova. Sada bi plaće trebalo povećati najmanje 50 posto da bi im se ljudi vratili, kaže...
- Objavljeno: 08.12.2021.
VAŽNO PRIZNANJE Marko Gajski dobitnik je prestižne nagrade za chefa u usponu svjetski priznatog udruženja
Chef Marko Gajski komentirao je nagradu koja mu je dodijeljena u sklopu Relais & Chateaux održanog u Parizu Na ovogodišnjem kongresu Relais & Chateaux, prestižnog globalnog...