Zadnje iz kategorija

  • Objavljeno: 10.04.2019.

Chefovi konzultanti imaju sve veću ulogu u hrvatskoj gastronomiji. Evo liste najvažnijih

Manjak zaista kompetentnih i profesionalnih kuhara s jedne, te višak restorana i hotela s druge strane, doveo je do nagle afirmacije konzultantskog zanimanja. Posao chefa konzultanta u inozemstvu...


  • Objavljeno: 16.04.2019.

Anketa - većini sezonaca plaća do 4500 kuna

Premda se poslodavci žale da im je teško naći radnike za turističku sezonu, pogotovo konobare i kuhare, a u javnosti se nerijetko ističe da ih ne mogu dobiti unatoč dobrim uvjetima i...


  • Objavljeno: 24.01.2019.

NEDO PINEZIĆ: POTREBAN JE DIJALOG, SMIREN I RACIONALAN PRISTUP KOJI ĆE ZA 2020. GODINU ODREDITI PRAVEDNO POREZNO OPTEREĆENJE

Moram reagirati na licitacije s visinom poreza na dohodak kojega će definirati predstavnička tijela jedinica lokalne samouprave. Oni koji smatraju normalnim 31.1.2019. povećati porez na...


  • Objavljeno: 19.02.2019.

Odličan način za dobivanje posla iz snova

Odličan način za dobivanje posla iz snova Bez obzira tražite li posao jer želite promijeniti svoju radnu okolinu, želite napredovati u profesionalnom ili...


  • Objavljeno: 20.02.2019.

Dobre vijesti za radnike: Hrvatski turistički divovi nude sve bolje uvjete, je li to dovoljno da zadrže zaposlenike?

Kako bi na vrijeme osigurale dovoljno radne snage za turističku sezonu, najveće turističke kompanije sa sindikatima su krenule pregovarati, a mnoge i ispregovarale bolje uvjete za radnike, u...


  • Objavljeno: 01.02.2017.

TRAŽIMO UGOSTITELJSKI OBJEKT SPREMAN ZA UGOSTITELJSKU DJELATNOST!

Tražimo zanimljiv ugostiteljski objekt na području Zagreba ili Rijeke koji je spreman za ugostiteljsku djelatnost i ne zahtijeva veća ulaganja u opremanje. U obzir dolaze i sezonski objekti na...