Novi trendovi

  • Objavljeno: 31.01.2017.

Prvi hotel s certificiranom gluten free ponudom

U Esplanadi primijenjen i predstavljen standard u pripremi, posluživanju i distribuciji bezglutenskih jela namijenjen ugostiteljima te njihovim gostima kako bi sigurno uživale u takvom režimu...


  • Objavljeno: 30.01.2017.

Nacionalne dozvole vodičima od 2018.

Zakon ovih dana opet kreće na usuglašavanje sa strukom, s agencijama i vodičima, no još je daleko od finalne verzije. Hrvatska bi krajem godine trebala dobiti novi Zakon o pružanju...


  • Objavljeno: 16.01.2017.

Tražite djelatnike u turizmu i ugostiteljstvu? Imamo rješenje za vas!

Poslodavci! Tražite djelatnike u turizmu i ugostiteljstvu? Imamo rješenje za vas! Preko 20.000 posloprimaca prepoznalo je portal Posao u...


  • Objavljeno: 14.01.2017.

KOLIKE SU PLAĆE U NAJPRIVLAČNIJOJ NAŠOJ INDUSTRIJI Evo koliko točno zarađuju naše sobarice, recepcionari, kuhari, konobari i pomoćni radnici!

Koliko iznose prosječne plaće radnika u turizmu danas je jedna od najskrivenijih tajni ovog sektora. "Informacija o prosječnim primanjima sezonskih radnika spada u našu poslovnu tajnu...


  • Objavljeno: 09.01.2017.

15 najjačih trendova u hrani i piću 2017.

Godina nije počela dok se ne objave predviđanja gastronomskih trendova. Kako to obično bude s ovakvim predviđanjima, većina se ne ostvari ili previdi najvažnije...