PREDIVNA GESTA UGOSTITELJA! Ponudili su jako bitan uređaj Klinici ‘Dr. Fran Mihaljević’: ‘Mi ionako ne radimo’

Zanimljivosti
PREDIVNA GESTA UGOSTITELJA! Ponudili su jako bitan uređaj Klinici ‘Dr. Fran Mihaljević’: ‘Mi ionako ne radimo’ Objavljeno: 07.12.2020.

Uvjeti u bolnicama nisu uvijek sjajni, a u šatorima ispred Klinike za infektivne bolesti “Dr. Fran Mihaljević” zbog ventilacije sada je hladno jer dijelom moraju biti otvoreni.

Na društvenim je mrežama pokrenuta akcija prikupljanja grijalica, piše HRT.

“Užasno je hladno. Ja sam bila još najzdraviji pacijent tamo. Bilo je puno starijih ljudi koji su čekali u kolicima na toj zimi satima, tako da mislim da su to stvarno neljudski uvjeti za osobe koje su bolesne i k tome uplašene s tim da moram naglasiti da su doktori i medicinsko osoblje tamo prekrasni”, rekla je Una Šeparović Zečević koja je svjedočila tim uvjetima.

Akciji su se odazvali ugostitelji.

“Želimo ponuditi ne samo grijalice, neke slastičarne će ponuditi kolačiće, neki kafići će ponuditi tople napitke, catering kompanije će ponuditi infrastrukturu, možda čak i šatore ako bude potrebno. Izaći ćemo u susret da se maksimalno napravi sve što je u našoj mogućnosti s obzirom da smo zatvoreni i ne radimo”, rekao je Marin Medak, predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja.

Autor: Zagreb Info

Izvor: Zagreb Info