Savjeti za posloprimce

  • Objavljeno: 12.08.2016.

Poticaji za naukovanje kuhara, konobara i slastičara

Bespovratna sredstva, ukupno tri milijuna kuna, dodjeljuju se s ciljem poticanja obrazovanja deficitarnih zanimanja Ministarstvo poduzetništva i obrta uputilo je otvoreni javni poziv za...


  • Objavljeno: 26.07.2016.

Ovih 12 znakova otkrivaju lošeg konobara

Dobri konobari često su pokazatelj kvalitetnog ugostiteljstva, a da bi sve dobro funkcioniralo cjelokupno osoblje mora zajednički raditi na tome.Vrlo je teško naći osobu koja će voljeti ovaj...


  • Objavljeno: 17.06.2016.

Promocija hrvatskog turizma povodom EURA2016 u Francuskoj

Ministarstvo turizma i Hrvatska turistička zajednica s partnerima iskoristit će EURO 2016. kako bi dodatno promovirali hrvatsku turističku ponudu u Francuskoj kroz nekoliko različitih...


  • Objavljeno: 09.06.2016.

10 navika koje razlikuju profesionalne od prosječnih konobara

Konobari su ogledalo ugostiteljstva pa je nužno odabrati onu osobu koja će na profesionalan i najbolji način predstavljati lokal, koja će također dobro komunicirati s gostima i suradnicima,...


  • Objavljeno: 06.06.2016.

Istraživanje: saznajte s kojih tržišta vlada najveći interes za Hrvatskom

Sve dosadašnje najave, rekacije s turističkih sajmova i tržišta, istraživanja i dosadašnji broj bookinga, govore nam kako će ova turistička sezona biti bolja nego prošla, koja je bila...