POSAO U TURIZMU - S VAMA I U OVOJ SEZONI 2019 - 2020

Poslovi
POSAO U TURIZMU  - S VAMA I U OVOJ SEZONI 2019 - 2020 Objavljeno: 24.01.2019.

VRAĆAMO SE S NAJŠIROM PONUDOM ZA VAŠ USPJEH


Već i ptice na grani znaju da je čovjek ključ uspjeha u turizmu. Svjesni velike i globalne potrebe za kadrovima koji jedini mogu osigurati uspješno poslovanje turističkih subjekata, u procesu smo dogovaranja suradnji u segmentu kadroviranja na nivou cijelog svijeta.
Ako ste u potrazi za kadrovima iz regije ili svijeta, ili ako samo zelite objaviti svoj oglasa budite slobodni kontaktirati nas kako bismo vam brzo i efikasno pomogli u rješavanju problema i daljnjem poslovnom rastu. Želite li ubrzati proces traženja Vašeg budućeg osoblja, registrirajte se kako biste kreirali svoj vlastiti oglas na slijedećem linku https://posaouturizmu.hr/hr/poslodavci/ ili nas kontaktirajte s punim povjerenjem.
Pripremili smo i posebne pakete dobrošoslice. Svi registrirani poslodavci će nakon registracije, automatski biti vidljivi te objavljeni na našim Facebook stranicama POSAO U TURIZMU i u grupi SEZONSKI RADNICI HRVATSKA.


Ukoliko, pak, tražite posao kod provjerenih i stabilnih poslodavaca, pridružite se zajednici zadovoljnih turističkih djelatnika registriracijom svog profila na sljedećem linku : http://www.posaouturizmu.hr/hr/registracija/posloprimci.


Za sve ostale informacije slobodno se obratite na info@posaouturizmu.hr