KARIJERA U TURIZMU - POSTANITE DIO USPJEŠNOG TIMA DUBROVAČKIH VRTOVA SUNCA

Poslovi
KARIJERA U TURIZMU - POSTANITE DIO USPJEŠNOG TIMA DUBROVAČKIH VRTOVA SUNCA Objavljeno: 09.02.2019.

Dubrovački Vrtovi Sunca, luksuzan resort s pet zvjezdica i član prestižne grupacije The Leading Hotels of the World, nudi izvrstan izbor suvremenih hotelskih soba i apartmana te rezidencija uz vrhunsku uslugu i brojne sadržaje za ugodan boravak i odmor. Smješten u Orašcu na samoj obali Jadranskog mora, samo 11 kilometara od Dubrovnika, koji se nalazi na UNESCO-ovu popisu Svjetske baštine, resort pruža savršeno mjesto za istraživanje destinacije. U sklopu resorta nalaze se privatna plaža, tri vanjska bazena, višestruko nagrađivani Spa Centar, polivanetan Sportski Centar, raznovrsan izbor restorana i barova, shopping promenada te jedan od najboljih konferencijskih centara u regiji.

Resort od otvaranja njeguje status poželjnog poslodavca u regiji. Ključan pokazatelj izvrsnosti i kvalitete rada su zadovoljni zaposlenici te visoki postotak sezonskih zaposlenika koji se svake godine vraćaju u Dubrovačke Vrtove Sunca. Uz atraktivna primanja zaposlenika i stimulativno radno okruženje, u 2019. godini sezonskim zaposlenicima u potpunosti je osiguran adekvatan smještaj te topli obroci na radnom mjestu.

Također, svojim zaposlenicima Dubrovački Vrtovi Sunca omogućavaju jedan slobodan dan za odmor preko radnog tjedna, kao i pravo na popust na određene usluge unutar resorta. Redovito se organizira niz internih treninga, a sve s ciljem što boljeg osposobljavanja za rad u resortu s 5 zvjezdica. Razvijeni sustav nagrađivanja i subvencioniranja najboljih zaposlenika na mjesečnoj i godišnjoj razini kao i redovita druženja za zaposlenike izvrsna su prilika za povezivanje timova unutar resorta kao i za doprinos zajednici putem brojnih humanitarnih akcija unutar kojih kompanija djeluje.

Iznimno smo zadovoljni dosadašnjim odazivom za nadolazeću sezonu. Proces selekcije je u tijeku te pozivamo sve koji traže dinamično, motivirajuće te visoko profesionalno radno okruženje da se prijave na otvorene pozicije. Istaknula bih aktivni oglas za Voditelja za odnose sa gostima – dežurni voditelj, koji je izvrsna prilika za razvoj karijere u turizmu – rekla je Ivana Šepić Kličan, voditeljica Odjela za ljudske potencijale.

Predviđeno zapošljavanje započinje u travnju 2019. godine, uz sklapanje ugovora o radu na minimalno 6 mjeseci. Za više informacija i prijave pišite na e-mail posao@sungardensdubrovnik.com, nazovite broj telefona 020361 681 ili posjetite službenu web stranicu.

Predstavite se u najboljem mogućem svjetlu i postanite dio uspješnog tima Dubrovačkih Vrtova Sunca!