Hrvatski otok traži radnike: Nude smještaj, pogledajte plaće

Poslovi
Hrvatski otok traži radnike: Nude smještaj, pogledajte plaće Objavljeno: 25.01.2019.

R.I

POSLJEDNJIH dana dosta se u medijima pisalo o natječaju za liječnicu u mjestu Sućuraj na Hvaru. Iako su uvjeti bili odlični, jer su se uz plaću nudili smještaj i godišnji bonus od 50.000 kuna, mjesecima nisu mogli naći nikoga. Na kraju su novu liječnicu pronašli u - Makedoniji.

Otoci imaju dosta problema s radnom snagom za sezonu. Nautički centar Komiža, firma u vlasništvu Grada Komiže, na svom je Facebooku objavio nekoliko oglasa za posao. Tako se prodavaču ulaznica za Modru špilju na otoku Biševu nudi 7900 kuna neto. Osiguran je smještaj, a radi se sedam mjeseci.

"Prodaja suvenira i ulaznica za Modru špilju na otoku Biševu ?

zvuči li primamljivo, ako znaš da je plaća i do 7.900 kn netto, da je osiguran smještaj, da te čekamo na sunčanom Visu ... ola la...

Odvaži se i prijavi na natječaj za ovo radno mjesto, a mi ćemo ti nakon uspješnog probnog roka omogućiti da radiš sezonski do 7 mjeseci.

Najvrijednije nagrađujemo "zimskom" plaćom i statusom stalnog sezonca", stoji u objavi.

Za čistača ili čistačicu nudi se, uz smještaj, do 6000 kuna neto.

"Čistačica ili čistač !?

svejedno je, samo nam se pridruži i budi naš sezonski radnik ovog ljeta, a mi ćemo te nagraditi odličnom plaćom do 6.000 kuna netto i osiguranim smještajem.

....... a za najvrijednije pružamo i mogućnost ugovaranja "zimske " plaće (status stalni sezonac).

I naravno, nakon kvalitetno odrađenog probnog roka, možeš biti s nama kao sezonac punih 7 mjeseci", piše na Facebooku.

Nadalje, za mjesto redara u luci nudi se do 7500 kuna neto.

Za konobara se nudi do 7500 kuna.

"Okretan si, snalažljiv, komunikativan i voliš upoznavati turiste iz svih dijelova svijeta , ako si odgovorio sa DA, idealan si kandidat za sezonca za radno mjesto Konobar na otoku Biševu !

Smještaj smo ti osigurali u Gradu Komiži, ekipa je odlična, napojnice vrhunske, a plaća osigurana i do 7.500,00 kuna netto.

Odradi uspješno probni rok i s nama si minimalno 7 mjeseci..

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL, Facebook

Izvor:https://www.index.hr/