Svijet pravih užitaka

Zanimljivosti
Svijet pravih užitaka Objavljeno: 12.12.2016.

Kad spomenemo zdravu hranu pripremljenu od lokalnih namirnica, pregršt sadržaja za velike i male, besplatne izlete po destinaciji, ljekovite termomineralne bazene i još k tome odlične cijene, svi znamo kako je riječ o Termama Sveti Martin.

Terme Sveti Martin su jedinstvena destinacija u kontinentalnoj Hrvatskoj za opuštanje i wellness, sport i aktivni odmor, kongres i team building, uz vrhunski gurmanski doživljaj i prekrasnu prirodu. Nalazi se u zaštićenoj prirodi gornjeg Međimurja, a opet u blizini urbanih sredina, zanimljivih događanja, festivala i znamenitosti.

Centar Resorta čini kompleks zatvorenih bazena sa termalnom vodom, ljetni aquapark, wellness centar i gastronomski punktovi. Novi golf teren sa 9 rupa i grijanim greenovima od umjetne trave je, kao takav, među prvima u Europi koji zbog smanjene upotrebe pesticida osigurava očuvanje prirode, a omogućava igranje golfa tijekom cijele godine!

Pored smještajne ponude Apartmana Regina sa 120 apartmana, od 2009. godine Resort uključuje smještaj u Hotelu sa četiri zvjezdice, „Spa Golfer“ , kapaciteta 320 kreveta (151 moderno opremljena soba i 6 suite-a). U sklopu hotela nalazi se luksuzni wellness centar na 1.800 kvadrata koji uz holističke programe, individualni pristup te modernu opremu pruža jedinstvo duha i tijela. Educirano i ljubazno osoblje završni je dodir kojim jedinstveni wellness centar postaje čaroban izvor ljepote i užitka.

Tradicionalno i lokalno na zdrav način

U Termama Sveti Martin možete kušati tradicionalna starinska jela sa notom suvremenog svijeta. Zdrav život je utkan u osnove poslovanja tvrtke i iz tog razloga Terme Sveti Martin koriste domaće namirnice, pribavljene od lokalnih proizvođača. Samim time svojim gostima Terme osiguravaju najkvalitetnije, prirodno uzgojene, svježe i neprskane namirnice koje su temelj svake dobre kuhinje.

Idealna bike destinacija

LifeClass Terme Sveti Martin, brine se da standard i kvaliteta biciklističke usluge bude na jednoj zavidnoj razini, što znači da je potrebno zadovoljiti zahtjevnu infrastrukturu namijenjenu biciklistima koja podrazumijeva i uključuje slijedeće sadržaje: najam bicikala i biciklističke opreme, praonicu bicikala, servisnu stanicu, vođene biciklističke ture, čuvano skladište bicikala, pranje biciklističke opreme te vlastitu GPS navigaciju s uključenih preko 20 interesnih točaka koje će pomoći svakom putniku da upozna ono najbolje što regija pruža na preko 700 kilometara biciklističkih staza.

Idealna Wellness destinacija

Filozofija i vizija LifeClass Termi Sveti Martin glasi »Svijet zdravih užitaka«, a upravo je ljekovita termomineralna voda koja iz dubine zemlje dolazi iz čak dvije buštotine ono što objedinjuje i zdravlje i užitak. Ta dva pojma u kombinaciji s lokalnim vrijednostima destinacije i arhitektonskim izvedbenim rješnjem bazenskog prostora kreiranim na temelju elemenata filozofa i antopozofa dr. Rudolfa Steinera ono je što čini mjesto na kojem tijelo, um i duh postaju jedno. Uz The Temple of Life bazenske kompleske, Terme Sveti Martin bogate su i drugim Wellness sadržajima koji se mogu doživjeti u Wellness Centru Sveti Martin.

Svoj odmor od svakodnevice i vikend doživljaj potražite u najpoželjnijoj vikend destinaciji na kontinentu, a za više informacija posjetite www.termesvetimartin.com