Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava više djelatnika u svojim hotelima u Hrvatskoj

Poslovi
Falkensteiner Hotels & Residences zapošljava više djelatnika u svojim hotelima u  Hrvatskoj Objavljeno: 23.01.2017.

Falkensteiner Hotels & Residences je obiteljska hotelska grupacija, kojoj su u središtu tradicija, gostoljubivost i personalizirane usluge. Portfelj Falkensteiner Hotels & Residences obuhvaća 30 gradskih i resort hotela s 4 i 5 zvjezdica i 3 rezidencije, a svi se ističu po svojoj individualnosti. Hoteli se nalaze u Austriji, Italiji, Hrvatskoj, Srbiji, Češkoj, te Slovačkoj.

FMTG grupa u ovom trenutku zapošljava više od 1.750 djelatnika iz 29 država. FMTG – Falkensteiner Michaeler Tourism Group trenutno je jedan od vodećih ponuđača i razvijača turističkih proizvoda i usluga u centralnoj Europi. Tu, među ostalim, spadaju razvoj, planiranje, provedba te vođenje hotela, kao i savjetovanje u području razvoja turističkih objekata.

Kako bi zadovoljili visoke standarde koji će iznad svega odgovarati zahtjevima njihovih međunarodnih gostiju, Falkensteiner Hotels & Residences su u potrazi za najboljim zaposlenicima koji imaju izvanrednu predanost, dinamičnost, fleksibilnost, izdržljivost i timski rad za sljedeće pozicije u hotelima u Hrvatskoj:

Konobar (m/ž)

Pomoćni konobar (m/ž)

Kuhar (m/ž)

Pomoćni kuhar (m/ž)

Slastičar (m/ž)

Perač posuđa (m/ž)

Recepcionar(m/ž)

Noćni recepcionar (m/ž)

Barmen (m/ž)

Spasilac na bazenu (m/ž)

Radnik na bazenu – Pool boy (m/ž)

Asistent voditelja SPA & Wellness centra (m/ž)

Kozmetičar (m/ž)

Vrtlar (m/ž)

Skladištar (m/ž)

Sobarica (m/ž)

Executive Housekeeper (m/ž)

Šef kuhinje a la carte (m/ž)

Za direktnu prijavu na oglas kliknite ovdje ili pošaljite svoje prijave sa životopisom(slika obavezna) na naš mail info@posaouturizmu.com .