U tri ujutro šef mu poslao poruku da dođe raditi na slobodan dan. Konobar mu 'strusio' sve u facu i postao hit: 'Poliži...'

Zanimljivosti
U tri ujutro šef mu poslao poruku da dođe raditi na slobodan dan. Konobar mu 'strusio' sve u facu i postao hit: 'Poliži...' Objavljeno: 19.10.2021.

PRIZNAJTE DA MAŠTATE O OVOME

Konobar je podsjetio svog šefa da mu je sutra slobodan dan i da ne može raditi. No, ovaj ga je prozvao da nije timski igrač i da misli samo na sebe

Konobar koji je objavio prepisku sa svojim, sada već bivšim, šefom je postao hit. On je, naime, objavio poruke u kojima ga poslodavac na njegov slobadan dan obavještava da bi ipak trebao doći na posao.

Poruku mu je poslao u tri ujutro, piše TodayUKNews.

U poruci poslanoj u 2.59 sati, njegov šef je napisao: "Moraš doći danas u smjenu od 11 do 22 sata, imamo zakazan event i jednog konobara."

Konobar je podsjetio svog šefa da mu je sutra slobodan dan i da ne može raditi.

No, ovaj ga je prozvao da nije timski igrač i da misli samo na sebe.

Zaposlenik ga je upitao zašto mu tek tada i u to doba javlja da sutra ipak treba doći na posao rekavši da je popio nekoliko pića i da ne može mamuran raditi tako dugačku smjenu, a šef ga je "educirao" kako "nije dobro previše piti".

"Kažete konobaru da ne pije u slobodno vrijeme? Želite li reći i kuharima da ne jedu izvan radnog vremena?", upitao ga je konobar stavivši u poruku i "smajlić". Napisao je i da bi došao raditi da mu je to netko javio pravovremeno.

Šef ga je tada upozorio da će o njegovu stavu porazgovarati prvom prilikom kada dođe na posao.

To je bila kap koja je prelila čašu i konobar je putem poruke dao otkaz.

Napisao je: "Konobari su sada potrebni posvuda. Mislim da ću otići raditi na jedno od desetak obližnjih mjesta koja zapošljavaju. Dosta mi te je."

A kad mu je šef rekao da će požaliti, jednostavno je odgovorio: "Poliži mi guz***."

Poruke su postale viralne nakon što ih je podijelio na Redditu, gdje je jedna osoba komentirala: "Pitao je, a vi ste odgovorili ne. On vam apsolutno nema pravo govoriti kako biste se trebali ponašati kad niste na poslu."

RTL vijesti

https://www.rtl.hr/vijesti-hr/