MINT RADIONICE U SKLOPU PROJEKTA „POBOLJŠANJE PRISTUPA RANJIVIH SKUPINA TRŽIŠTU RADA U SEKTORU TURIZMA I UGOSTITELJSTVA”

Novi trendovi
MINT RADIONICE U SKLOPU PROJEKTA „POBOLJŠANJE PRISTUPA RANJIVIH SKUPINA TRŽIŠTU RADA U SEKTORU TURIZMA I UGOSTITELJSTVA” Objavljeno: 08.03.2017.

MINT RADIONICE U SKLOPU PROJEKTA „POBOLJŠANJE PRISTUPA RANJIVIH SKUPINA TRŽIŠTU RADA U SEKTORU TURIZMA I UGOSTITELJSTVA”

Ministarstvo turizma objavilo je poziv za podnošenje projektnih prijedloga „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“ za koji su osigurana sredstva iz Europskog socijalnog fonda....

Ministarstvo turizma objavilo je poziv za podnošenje projektnih prijedloga „Poboljšanje pristupa ranjivih skupina tržištu rada u sektoru turizma i ugostiteljstva“ za koji su osigurana sredstva iz Europskog socijalnog fonda.

U sklopu projekta predviđene su informativne radionice kojima je cilj detaljnije informirati potencijalne prijavitelje o ciljevima i kriterijima natječaja te procedurama za prijavu, ocjenjivanje i provedbu projekata. Predviđeno trajanje informativnih radionica je 4 sata.

Prva radionica održava se 07.ožujka ( utorak ) u Osijeku ( dvorana Gradski vrt ) od 14.00 – 17:30 sati.

Sudjelovanje na informativnim radionicama je besplatno. Za prijavu sudjelovanja na informativnoj radionici potrebno je popuniti prijavni obrazac dostupan na https://goo.gl/forms/ryG0zQGSkLMlVD2t1 Prijave se primaju do popunjenosti kapaciteta.

Više informacija potražite ovdje.

Izvor: hrturizam.hr