Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
                    
                                
                    20                        10
                    POMOĆNI RESTORANSKI KONOBAR (m/ž) - A LA CARTE RESTORAN, POREČ, CENTAR (MICHELIN Guide)
                    Poreč
                    
                                            Opis
                        RESTORAN – POREČ, CENTAR
MICHELIN Guide’s Point Of View
➡️ POMOĆNI RESTORANSKI KONOBAR (m/ž) - od 1.000 – 1.200 EUR +
Uvjeti: SSS/VKV (smjer: ugostiteljstvo), min. 1 -3 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, obavezno poznavanje 1 stranog jezika (engleski/ili njemački jezika). Poželjno je osnovno iskustvo u filetiranju ribe te osnovno poznavanje vina (sorti, posluživanja i sparivanja s jelima).
A LA CARTE FINE DINING & CASUAL DINING RESTORAN 
MEDITERASNKA KUHINJA (Riba - Meso - Vino) - 70 % Riba - 30 % Meso
Početak rada: ODMAH do 1.11. ili STALNI RADNI ODNOS 
Radno vrijeme: 8 sati/dnevno, 1 sl. dan * U sezoni prema dogovoru mogućnost rada dodatnih sati uz plaćanje (max. 200 - 230 sati/mj., 50-58 sati/tj.) 
STALNI RADNI ODNOS ili SEZONSKI RAD (LJETO ili ZIMA)
Osiguran smještaj – STAN (prema dogovoru) i prehrana (1 obrok - za vrijeme smjene).
Zainteresirani kandidati mogu poslati CV ili nas kontaktirati na: info@posaouturizmu.hr, ili putem linka BRZE PRIJAVE.
                                                                BRZA PRIJAVA
                                        
                        Uvjeti
                        
                            
                            
                                | Traženo iskustvo osoblja | 
                                Iskustvo od 1 - 3 godine | 
                            
                            
                                | Educiranost osoblja | 
                                Kvalificirana osoba | 
                            
                            
                                | Potrebna vozačka dozvola | 
                                Nije potrebna | 
                            
                            
                                | Znanje stranih jezika | 
                                Obavezno poznavanje 1 stranog jezika (engleski/ili njemački jezika). | 
                            
                            
                                | Dodatna znanja i vještine | 
                                Osnovno znanje i iskustvo u filetiranju ribe i poznavanju vina. | 
                            
                            
                        
                        Ostalo
                        
                            
                            
                                | Osiguranost smještaja | 
                                Grupni smještaj | 
                            
                            
                                | Naknada za prijevoz | 
                                Da | 
                            
                            
                                | Hranarina | 
                                Da | 
                            
                        
                     
                                        
                                     
                                    
                        
Poslodavac
                    
                    
                                                    
                        
                        
                         
                        Izidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska                        
Otvori