20 10
POMOĆNI RESTORANSKI KONOBAR (m/ž) - A LA CARTE RESTORAN, POREČ, CENTAR (MICHELIN Guide)
Poreč
Opis
RESTORAN – POREČ, CENTAR
MICHELIN Guide’s Point Of View
➡️ POMOĆNI RESTORANSKI KONOBAR (m/ž) - od 1.000 – 1.200 EUR +
Uvjeti: SSS/VKV (smjer: ugostiteljstvo), min. 1 -3 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, obavezno poznavanje 1 stranog jezika (engleski/ili njemački jezika). Poželjno je osnovno iskustvo u filetiranju ribe te osnovno poznavanje vina (sorti, posluživanja i sparivanja s jelima).
A LA CARTE FINE DINING & CASUAL DINING RESTORAN
MEDITERASNKA KUHINJA (Riba - Meso - Vino) - 70 % Riba - 30 % Meso
Početak rada: ODMAH do 1.11. ili STALNI RADNI ODNOS
Radno vrijeme: 8 sati/dnevno, 1 sl. dan * U sezoni prema dogovoru mogućnost rada dodatnih sati uz plaćanje (max. 200 - 230 sati/mj., 50-58 sati/tj.)
STALNI RADNI ODNOS ili SEZONSKI RAD (LJETO ili ZIMA)
Osiguran smještaj – STAN (prema dogovoru) i prehrana (1 obrok - za vrijeme smjene).
Zainteresirani kandidati mogu poslati CV ili nas kontaktirati na: info@posaouturizmu.hr, ili putem linka BRZE PRIJAVE.
BRZA PRIJAVA
Uvjeti
Traženo iskustvo osoblja |
Iskustvo od 1 - 3 godine |
Educiranost osoblja |
Kvalificirana osoba |
Potrebna vozačka dozvola |
Nije potrebna |
Znanje stranih jezika |
Obavezno poznavanje 1 stranog jezika (engleski/ili njemački jezika). |
Dodatna znanja i vještine |
Osnovno znanje i iskustvo u filetiranju ribe i poznavanju vina. |
Ostalo
Osiguranost smještaja |
Grupni smještaj |
Naknada za prijevoz |
Da |
Hranarina |
Da |
Poslodavac
Izidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Otvori