Hrvatski hoteli na TOP listama

Zanimljivosti
Hrvatski hoteli na TOP listama Objavljeno: 04.02.2019.

Hrvatski hoteli na top listama - Traveler´s choice nagrada Tripadvisora

Najveći turistički portal TripAdvisor, objavio je dobitnike Traveler’s Choice nagrade za hotele.

Traveler’s Choice nagrada dodjeljuje se temeljem milijuna recenzija i mišljenja korisnika unatrag godinu dana. Već 17. godinu za redom, TripAdvisor je nagradio 7.812 nekretnina unutar 94 zemlje i osam regija diljem svijeta, u kategorijama Top Hoteli, Luksuzni, Povoljni, Mali, Najbolja usluga, Prenoćišta, Romantični, Obiteljski i All-Inclusive.

„Čestitamo nekretninama diljem svijeta koje su priznate kao najbolji hoteli“, izjavila je Desirée Fish, potpredsjednica globalnih komunikacija TripAdvisora. „Zahvaljujući nagradama, putnici mogu lakše odabrati pravi hotel za njihove potrebe“.

Nagrade su dodijeljene i hrvatskim hotelima, a kao najbolji je proglašen hotel Lemongarden iz Sutivana, koji je ujedno i najbolji u kategoriji Luksuznih hotela. Slijede aparthotel Tamaris smješten u Tučepima, hotel Miramar iz Opatije, hotel Monte Mulini iz Rovinja te Villa Dubrovnik.

U kategoriji Mali hoteli, najboljim je proglašen hotel Božica iz Sudurada, a kao najbolje Prenoćište La Casa di Matiki u Žminju. U kategoriji Obiteljskih hotela izabran je hotel Amarin iz Rovinja, a aparthotel Bellevue iz Trogira je najbolji u dvije kategorije – Najbolja usluga i Romantični hoteli. Ako tražite najbolji smještaj za cijenu, TripAdvisor je smjestio The Maritimo Hotel iz Makarske kao najbolji u kategoriji Povoljnih.

Sve dobitnike po kategorijama možete pregledati OVDJE.

Izvor: http://hrturizam.hr/hrvatski-hoteli-na-top-listama-travelers-choice-nagrada-tripadvisora/