12 02
VODITELJ RESTORANA (m/ž) - HOTELI MAKARSKA RIVIJERA
Makarska

Opis

HOTELI MAKARSKA RIVIJERA - ŽIVOGOŠĆE

➡️ VODITELJ RESTORANA (m/ž)

Opis poslova:
• U suradnji s voditeljem hrane i pića priprema restorane hotela za rad
• Planira, organizira i nadzire rad restorana: raspored rada radnika, opću djelotvornost, opću higijenu
• Upravlja radom zaposlenih u restoranu kako bi osigurao da rezultati budu u skladu s utvrđenim standardima
• Pregledava prostorije restorana kako bi se uvjerio da su ispravno dekorirani i da su svjetla i klimatizacija uključeni prije početka posluživanja
• Tijekom posluživanja obroka u restoranu provjerava tijek rada
• Pregledava i analizira cijene hrane i pića i predlaže promjene
• Pregledava jelovnike i popise pića s obzirom na sadržaj, izbor artikala, stil pisanja, korice i opći izgled
• Odgovoran je za profitabilan rad na temelju djelotvornog upravljanja ljudskim resursima
• Uvodi posebna zbivanja, sezonske aktivnosti, promocije i druge inovacije
• Pomaže pri planiranju novih jelovnika i povremeno pregleda jelovnike
• Pomaže pri planiranju, organiziranju i kontroli promocija hrane i pića u restoranu
• Stalno traži nove načine poboljšanja standarda i rada kako bi u restoranima kvaliteta usluge bila u skladu sa standardima branda TUI
• Nadgleda izgled osoblja, osiguravajući da su ispunjeni svi standardi
• Provjerava da su glasnoća glazbe i razina rasvjete prikladne, kao i da su dekoracije i vrtovi dobro održavani i u optimalnim uvjetima čistoće i rada Sudjeluje u provođenju HACCP standarda
• Obavlja brifing prije smjene
• Sudjeluje u organizaciji i provođenju treninga za osoblje
• Provjerava sve rezervacije gostiju
• Nadgleda čistoću, fizičko stanje i izgled restorana, prije, tijekom i nakon rada, uključujući i prednju i stražnju stranu
• Osobno pregledaje Listu provjere za otvaranje te prati i odmah rješava bilo kakva odstupanja od postavljenih standarda
• Tijekom rada osobno nadgleda restoran, liniju kuhinje kao i pozadinska područja, da se uvjeri da je sve čisto, uredno i da ima dovoljno zaliha za dnevnu uslugu.
• Osobno pozdravlja VIP goste koji dolaze u restoran
• Pomaže osoblju u bilo kojem dijelu “Slijeda usluge” kad god je to potrebno
• Posjećuje sve stolove, kako bi provjerio razinu zadovoljstva gostiju
• Pravilno zatvora restoran sukladno procedurama i po zatvaranju podnesi izvješće pomoćniku voditelja hrane i pića
• Obavlja brifing poslije smjene, pružajući povratne informacije uključujući i voditelja kuhinje
• Promovira prodaju hrane i pića koji nisu uključeni u paket kako bi povećao profitabilnost restorana
• Održava točnom listu nazočnosti osoblja
• Kontrolira pohađanje programa obuke
• Piše potrebne zabilješke u Dnevniku poslovanja, priprema Izvješće o radu na kraju svoje smjene I šalje ga voditelju hrane i pića
• Promptno i ažurno priprema izvještaje o inventurama i lomovima, predlaže disciplinske mjere za radnike restorana
• Obavlja i druge poslove prema nalogu Voditelja hrane i pića


Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
• SSS/VKV
• Najmanje tri godine iskustva na sličnim radnim mjestima
• Najmanje pet godina iskustva u vođenju teamova
• Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje njemačkog jezika je prednost
• Kreativna, motivirana, odgovorna i komunikativna osoba s naglašenim sposobnostima rukovođenja, organizacije i upravljanja poslovnim ciljevima
• Izvrsne komunikacijske, pregovaračke i organizacijske vještine
• Dobro poznavanje MS Office paketa

Osiguran smještaj i hrana.

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 5 godina na više
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika Engleski jezik, Njemački jezik
Dodatna znanja i vještine

Ostalo

Osiguranost smještaja Samački smještaj
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Da

Poslodavac

Posao u turizmu - Dalmacija
Posao u turizmu - Dalmacija
Agencija za usluge savjetovanja · Oglašivačka agencija · Agencija za zapošljavanje
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori