Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
12 02
VODITELJ RESTORANA (m/ž) - HOTELI MAKARSKA RIVIJERA
Makarska

Opis

HOTELI MAKARSKA RIVIJERA - ŽIVOGOŠĆE ➡️ VODITELJ RESTORANA (m/ž) Opis poslova: • U suradnji s voditeljem hrane i pića priprema restorane hotela za rad • Planira, organizira i nadzire rad restorana: raspored rada radnika, opću djelotvornost, opću higijenu • Upravlja radom zaposlenih u restoranu kako bi osigurao da rezultati budu u skladu s utvrđenim standardima • Pregledava prostorije restorana kako bi se uvjerio da su ispravno dekorirani i da su svjetla i klimatizacija uključeni prije početka posluživanja • Tijekom posluživanja obroka u restoranu provjerava tijek rada • Pregledava i analizira cijene hrane i pića i predlaže promjene • Pregledava jelovnike i popise pića s obzirom na sadržaj, izbor artikala, stil pisanja, korice i opći izgled • Odgovoran je za profitabilan rad na temelju djelotvornog upravljanja ljudskim resursima • Uvodi posebna zbivanja, sezonske aktivnosti, promocije i druge inovacije • Pomaže pri planiranju novih jelovnika i povremeno pregleda jelovnike • Pomaže pri planiranju, organiziranju i kontroli promocija hrane i pića u restoranu • Stalno traži nove načine poboljšanja standarda i rada kako bi u restoranima kvaliteta usluge bila u skladu sa standardima branda TUI • Nadgleda izgled osoblja, osiguravajući da su ispunjeni svi standardi • Provjerava da su glasnoća glazbe i razina rasvjete prikladne, kao i da su dekoracije i vrtovi dobro održavani i u optimalnim uvjetima čistoće i rada Sudjeluje u provođenju HACCP standarda • Obavlja brifing prije smjene • Sudjeluje u organizaciji i provođenju treninga za osoblje • Provjerava sve rezervacije gostiju • Nadgleda čistoću, fizičko stanje i izgled restorana, prije, tijekom i nakon rada, uključujući i prednju i stražnju stranu • Osobno pregledaje Listu provjere za otvaranje te prati i odmah rješava bilo kakva odstupanja od postavljenih standarda • Tijekom rada osobno nadgleda restoran, liniju kuhinje kao i pozadinska područja, da se uvjeri da je sve čisto, uredno i da ima dovoljno zaliha za dnevnu uslugu. • Osobno pozdravlja VIP goste koji dolaze u restoran • Pomaže osoblju u bilo kojem dijelu “Slijeda usluge” kad god je to potrebno • Posjećuje sve stolove, kako bi provjerio razinu zadovoljstva gostiju • Pravilno zatvora restoran sukladno procedurama i po zatvaranju podnesi izvješće pomoćniku voditelja hrane i pića • Obavlja brifing poslije smjene, pružajući povratne informacije uključujući i voditelja kuhinje • Promovira prodaju hrane i pića koji nisu uključeni u paket kako bi povećao profitabilnost restorana • Održava točnom listu nazočnosti osoblja • Kontrolira pohađanje programa obuke • Piše potrebne zabilješke u Dnevniku poslovanja, priprema Izvješće o radu na kraju svoje smjene I šalje ga voditelju hrane i pića • Promptno i ažurno priprema izvještaje o inventurama i lomovima, predlaže disciplinske mjere za radnike restorana • Obavlja i druge poslove prema nalogu Voditelja hrane i pića Potrebna znanja, vještine i iskustvo: • SSS/VKV • Najmanje tri godine iskustva na sličnim radnim mjestima • Najmanje pet godina iskustva u vođenju teamova • Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje njemačkog jezika je prednost • Kreativna, motivirana, odgovorna i komunikativna osoba s naglašenim sposobnostima rukovođenja, organizacije i upravljanja poslovnim ciljevima • Izvrsne komunikacijske, pregovaračke i organizacijske vještine • Dobro poznavanje MS Office paketa Osiguran smještaj i hrana.

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 5 godina na više
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika Engleski jezik, Njemački jezik
Dodatna znanja i vještine

Ostalo

Osiguranost smještaja Samački smještaj
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Da

Poslodavac

Posao u turizmu - Dalmacija
Posao u turizmu - Dalmacija
Agencija za zapošljavanje · HR consulting · Oglašavanje radnih mjesta u turizmu i ugostiteljstvu
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori