Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
30 04
SOUS CHEF / A la cart restaurant - DUBROVNIK
Opis
SOUS CHEF- DUBROVNIK
Internacionalna kuhinja / A la cart restaurant
Radni odnos: Određeno / Stalni radni odnos (10 mj + 2 mj. PAUZA)
Radno vrijeme: Puno radno vrijeme/ Smjene
Iskustvo: 2 - 3 god. iskustva na istim ili sličnim poslovima u A la cart restoranu
Plaća: 108.000 Kn godišnje (netto)
Početak radnog odnosa: ODMAH
Uvjeti
Traženo iskustvo osoblja | Iskustvo od 3 - 5 godina |
Educiranost osoblja | Kvalificirana osoba |
Potrebna vozačka dozvola | |
Znanje stranih jezika | Nije uvjet |
Dodatna znanja i vještine |
Ostalo
Osiguranost smještaja | Smještaj osiguran po potrebi |
Naknada za prijevoz | |
Hranarina |