Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
03 05
ŠEF KUHINJE (M/Ž) - RESTORAN
Dubrovnik
Opis
ŠEF KUHINJE (M/Ž) - RESTORAN / DUBROVNIK
Obrazovanje:
• ugostiteljsko-turistička škola; smjer kuhar
• tečajevi kuhanja
• ostale vrste obrazovanja i sektora ugostiteljstva
• strani jezik: engleski jezik
Znanja i kvalifikacije:
• poznavanje međunarodne i mediteranske/talijanske kuhinje
• poznavanje organizacije rada u kuhinji – rukovođenje timom (izvršioc i voditelj)
• iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu šef kuhinke ili souse šef u hotelskoj ili restoranskoj kuhinji u trajanju od najmanje 5 god. nadalje
• upotreba HACCP sustava
Kandidatima za rad je osiguran smještaj i 1 topli obrok.
Za strane državljane poslodavac osigurava sve potrebne dokumente i dozvole.
Plaća: 120.000 kn netto/godišnje
Koncept kuhinje: moderna bistro hrana
Kapacitet restorana: 30 sjedećih mjesta u restoranu, 40 sjedećih mjesta na terasi, 150 obroka/dnevno bez doručka
Vrsta zaposenja: stalni radni odnos/stalni sezonac (period rada restorana od 01.03. do 24.12., godišnje zatvaranje i kolektivni godišnji odmor)
Prijave na link
Uvjeti
Traženo iskustvo osoblja |
Iskustvo od 5 godina na više |
Educiranost osoblja |
Kvalificirana osoba |
Potrebna vozačka dozvola |
Nije potrebna |
Znanje stranih jezika |
engleski jezik |
Dodatna znanja i vještine |
|
Ostalo
Osiguranost smještaja |
Samački smještaj |
Naknada za prijevoz |
ne |
Hranarina |
da |
Poslodavac
posredovanje
Zvonimira Rogoza 3, 10 000 Zagreb, Hrvatska
Otvori