Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
01 06
SAMOSTALNI KUHAR / VODITELJ KUHINJE (Ž) - RESTORAN/BISTRO
OTOK RAB, LOPAR
Opis
SAMOSTALNI KUHAR / VODITELJ KUHINJE (Ž) - RESTORAN / Otok Rab, LOPAR
Obrazovanje:
• ugostiteljsko-turistička škola; smjer kuhar
• tečajevi kuhanja
• ostale vrste obrazovanja i sektora ugostiteljstva
Znanja i kvalifikacije:
• poznavanje međunarodne, nacionalna i mediteranske/talijanske kuhinje
• poznavanje organizacije rada u kuhinji – rukovođenje timom (izvršioc i voditelj)
• iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu voditelja kuhinje ili samostalnog kuhara u hotelskoj ili restoranskoj kuhinji u trajanju od najmanje 5 god. nadalje
• upotreba HACCP sustava
Plaća (ovisno o iskustvu) + Bonusi
Kandidatima za rad je osiguran smještaj i obroci.
Kapacitet restorana: 80 sjedećih mjesta, 100 - 250 obroka/dnevno
Za strane državljane poslodavac osigurava sve potrebne dokumente i dozvole.
Prijave na link
Uvjeti
Traženo iskustvo osoblja |
Iskustvo od 5 godina na više |
Educiranost osoblja |
Kvalificirana osoba |
Potrebna vozačka dozvola |
Nije potrebna |
Znanje stranih jezika |
Nije uvjet |
Dodatna znanja i vještine |
|
Ostalo
Osiguranost smještaja |
Smještaj osiguran po potrebi |
Naknada za prijevoz |
da |
Hranarina |
da |
Poslodavac
Agencija za usluge savjetovanja · Oglašivačka agencija · Agencija za zapošljavanje
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Otvori