Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
01 06
SAMOSTALNI KUHAR / VODITELJ KUHINJE (Ž) - RESTORAN/BISTRO
OTOK RAB, LOPAR

Opis

SAMOSTALNI KUHAR / VODITELJ KUHINJE (Ž) - RESTORAN / Otok Rab, LOPAR

Obrazovanje:
• ugostiteljsko-turistička škola; smjer kuhar
• tečajevi kuhanja
• ostale vrste obrazovanja i sektora ugostiteljstva

Znanja i kvalifikacije:
• poznavanje međunarodne, nacionalna i mediteranske/talijanske kuhinje
• poznavanje organizacije rada u kuhinji – rukovođenje timom (izvršioc i voditelj)
• iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu voditelja kuhinje ili samostalnog kuhara u hotelskoj ili restoranskoj kuhinji u trajanju od najmanje 5 god. nadalje
• upotreba HACCP sustava

Plaća (ovisno o iskustvu) + Bonusi
Kandidatima za rad je osiguran smještaj i obroci.

Kapacitet restorana: 80 sjedećih mjesta, 100 - 250 obroka/dnevno

Za strane državljane poslodavac osigurava sve potrebne dokumente i dozvole.

Prijave na link

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 5 godina na više
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika Nije uvjet
Dodatna znanja i vještine

Ostalo

Osiguranost smještaja Smještaj osiguran po potrebi
Naknada za prijevoz da
Hranarina da

Poslodavac

Posao u Turizmu - Hrvatska
Posao u Turizmu - Hrvatska
Agencija za usluge savjetovanja · Oglašivačka agencija · Agencija za zapošljavanje
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori