Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
01 06
SAMOSTALNI KUHAR / VODITELJ KUHINJE (Ž) - RESTORAN/BISTRO
Lopar, Otok Rab
Opis
SAMOSTALNI KUHAR / VODITELJ KUHINJE (Ž) - RESTORAN / Otok Rab, LOPAR
Obrazovanje:
• ugostiteljsko-turistička škola; smjer kuhar
• tečajevi kuhanja
• ostale vrste obrazovanja i sektora ugostiteljstva
Znanja i kvalifikacije:
• poznavanje međunarodne, nacionalna i mediteranske/talijanske kuhinje
• poznavanje organizacije rada u kuhinji – rukovođenje timom (izvršioc i voditelj)
• iskustvo na istom ili sličnom radnom mjestu voditelja kuhinje ili samostalnog kuhara u hotelskoj ili restoranskoj kuhinji u trajanju od najmanje 5 god. nadalje
• upotreba HACCP sustava
Plaća (ovisno o iskustvu) + Bonusi
Kandidatima za rad je osiguran smještaj i obroci.
Kapacitet restorana: 80 sjedećih mjesta, 100 - 250 obroka/dnevno
Za strane državljane poslodavac osigurava sve potrebne dokumente i dozvole.
Prijave na link
Uvjeti
| Traženo iskustvo osoblja |
Iskustvo od 5 godina na više |
| Educiranost osoblja |
Kvalificirana osoba |
| Potrebna vozačka dozvola |
Nije potrebna |
| Znanje stranih jezika |
Nije uvjet |
| Dodatna znanja i vještine |
|
Ostalo
| Osiguranost smještaja |
Smještaj osiguran po potrebi |
| Naknada za prijevoz |
da |
| Hranarina |
da |
Poslodavac
Agencija za zapošljavanje · HR consulting · Oglašavanje radnih mjesta u turizmu i ugostiteljstvu
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Otvori