Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
30 06
GLAVNI KUHAR / EXECUTIVE CHEF (m) - RESORT – OTOK OBONJAN, ŠIBENIK
Otok Obonjan

Opis

RESORT – OTOK OBONJAN, ŠIBENIK

➡️ GLAVNI KUHAR / EXECUTIVE CHEF (m)

GLAVNI KUHAR (EXECUTIVE CHEF) (m) – 1 djelatnik, 2500€-2700€
• CENTRALNA KUHINJA (PANSION – 250 sjedećih mjesta)
• CENTRALNA KUHINJA (KUHANJE ZA STAFF – 150 LJUDI)
• A LA CARTE RESTORAN (170 sjedećih mjesta)
• A LA CARTE MEDITERANSKI RESTORAN (150 sjedećih mjesta)
• PIZZERIA (100 sjedećih mjesta)

Opis posla i uvjeti:
• Minimalno 5 godina vođenja kuhinjskog sustava
• Naglasak na administrativno poslovanje kuhinje (utrošci, normativi, nabava robe)
• Kreiranje banketnih ponuda i menija, a la carte menija te menija za pansion i osoblje.
• Kontrola i odgovornost za zalihe na skladištu, rokove hrane i namirnica.
• Nadgledanje i provođenje pripreme hrane te obrade namirnica i prezentacija jela.
• Edukacija i trening kuhinjskog osoblja.
• Koordinacija i organizacija rada u svim kuhinjskim objektima.

Početak rada: od 01.05. do 30.09.2023.
SEZONSKI RADA (mogućnost zaposlenja na cijelu godinu)
Osiguran smještaj za djelatnike + 3 obroka dnevno
Početak rada ODMAH

BRZA PRIJAVA: https://posaouturizmu.hr/brzaprijava/

Ostale informacije: info@posaouturizmu.hr

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 5 godina na više
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika
Dodatna znanja i vještine

Ostalo

Osiguranost smještaja Samački smještaj
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Da

Poslodavac

Posao u turizmu - Hrvatski otoci
Posao u turizmu - Hrvatski otoci

Izidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori