10 03
SOUS CHEF / SAMOSTALNI KUHAR (m/ž) - Restoran / Boutique Hotel 4*, Rovinj
Rovinj
SOUS CHEF / SAMOSTALNI KUHAR (m/ž) -  Restoran / Boutique Hotel 4*, Rovinj

Opis

RESTORAN – BOUTIQUE HOTEL 4*
Smješten u centru Rovinja, ovaj A la carte restoran poznat je po vrhunskoj mediteranskoj i internacionalnoj kuhinji, stvarajući nezaboravne kulinarske doživljaje za goste hotela i vanjske posjetitelje.

➡️ SOUS CHEF / SAMOSTALNI KUHAR (m/ž)
• Plaća: 1.800 – 2.000 EUR
• Početak rada: 7.3. (sezonski rad do 1.11.)
• Vrsta ugovora: Ugovor na određeno

Opis posla:
• Suradnja sa šefom kuhinje u organizaciji i vođenju kuhinje
• Priprema jela prema standardima restorana
• Održavanje visoke kvalitete i estetike prezentacije jela
• Fokus na mediteransku i internacionalnu kuhinju: riba, meso, morski plodovi, rižoti, tjestenine, slastice

Uvjeti:
• Iskustvo rada u mediteranskoj i internacionalnoj kuhinji
• Fleksibilnost za dinamičan rad u manjem timu

Što nudimo?
• Samostalni smještaj blizu hotela
• Obroci tijekom smjene

Radno vrijeme: 8 sati dnevno, 1 slobodan dan (predsezona i posezona), 9-10 sati dnevno, 1 slobodan dan (sezona)

DODATNE INFORMACIJE O RADU RESTORANA:
• Doručak: Buffet & A la carte, svakodnevno od 08:00 do 11:00 h.
• Večera: A la carte večera od 18:00 do 22:00 h.
• Ručak: Restoran trenutno ne nudi uslugu ručka.

Kapacitet restorana:
• 26 sjedećih mjesta unutar restorana i 16 mjesta na terasi (ukupno 42 pax).
• Obim posla: 5-6 stolova po servisu istovremeno, s naglaskom na kvalitetu i personalizirani pristup svakom gostu.

Pridružite se našem timu i budite dio nezaboravnog kulinarskog iskustva u centru Rovinja!

BRZA PRIJAVA: posaouturizmu.hr/brzaprijava

Više informacija:
info@posaouturizmu.hr
WhatsApp/Viber: +385 91 263 8072

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 3 - 5 godina
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika Engleski jezik
Dodatna znanja i vještine * Kreiranje sezonskih i inovativnih menija u suradnji sa šefom kuhinje. * Postavljanje normativa za jela i praćenje troškova uz osiguravanje kvalitete i dosljednosti u pripremi hrane. * Osiguravanje vizualno i kulinarski vrhunskih jela, s naglaskom na estetiku prezentacije. * Poznavanje HACCP standarda: Implementacija i održavanje higijenskih i sigurnosnih standarda u kuhinji. * Sposobnost preuzimanja odgovornosti u odsutnosti šefa kuhinje, uključujući vođenje tima i organizaciju rada. * Fleksibilnost i prilagodljivost dinamičnom okruženju A la carte restorana. * Suradnja s šefom kuhinje u optimizaciji nabave i kontroliranju zaliha.

Ostalo

Osiguranost smještaja Smještaj osiguran po potrebi
Naknada za prijevoz da
Hranarina da

Poslodavac

Posao u turizmu - Istra
Posao u turizmu - Istra

Izidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori