Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
30 06
SOUS CHEF (m/ž) - RESTORAN A LA CARTE - SPLIT
Opis
RESTORAN A LA CARTE - SPLIT ➡️ SOUS CHEF (m/ž) MEDITERANSKA KUHINJA / CASUAL DINING Početak rada: PREMA DOGOVORU ili ODMAH Plaća: 2.000 EUR (sezona), od 1.300 -1.600 EUR (stalni radni odnos) Uvjeti: min. 5 godina iskustva SEZONA/STALNI RADNI ODNOS Radno vrijeme: 9h/dnevno, 1 slobodan dan Osiguran smještaj ! BRZA PRIJAVA: https://posaouturizmu.hr/brzaprijava/ Ostale informacije: info@posaouturizmu.hr
BRZA PRIJAVAUvjeti
| Traženo iskustvo osoblja | Iskustvo od 5 godina na više |
| Educiranost osoblja | Kvalificirana osoba |
| Potrebna vozačka dozvola | Nije potrebna |
| Znanje stranih jezika | |
| Dodatna znanja i vještine |
Ostalo
| Osiguranost smještaja | Grupni smještaj |
| Naknada za prijevoz | Da |
| Hranarina | Da |


KONOBAR (m/ž) - Pizza & Pasta Bar, Zagreb
KONOBAR (M/Ž) - Hotel 5*, Solin/Split
VODITELJ HRANE I PIĆA (M) - Hotel 5*, Solin/Split
KONOBAR (m/ž) - Kooglana Bowling & Bar, Varaždin