Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
31 01
SOUS CHEF / POMOĆNIK VODITELJA KUHINJE (m/ž) - MAKARSKA
Makarska

Opis

Hotel 4*, Makarska ➡️ Sous chef (m/ž) Opis poslova i odgovornosti: ↘️ U suradnji sa šefom kuhinje priprema kuhinju za rad (kuhinju i kuhinjsku opremu, priručna skladišta, rashladne uređaje, plan radne snage i sl.) ↘️ Koordinira i kontrolira radne aktivnosti kuhinjskog osoblja kako je planirano u receptima, uputama za proizvodnju i jelovnicima ↘️ Sudjeluje u izradi kalkulacija u pogledu recepta i troška hrane ↘️ Uzima uzorke i odgovoran je za standard pripremljene hrane ↘️ U suradnji sa šefom kuhinje rješava reklamacije gostiju ↘️ Priprema i kuha hranu u skladu s receptima kako bi iskušao kvalitetu i standardizirao sastojke i postupke ↘️ Sudjeluje u treninzima osoblja kuhinje Potrebna znanja i vještine: ↘️ SSS ↘️ Najmanje 3 godine iskustva na istim ili sličnim poslovima ↘️ Poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu ↘️ Inovativnost i kreativnost u kuhinji ↘️ Motivirana, odgovorna i komunikativna osoba s naglašenim sposobnostima rukovođenja, organizacije i upravljanja poslovnim ciljevima ↘️ Izvrsne komunikacijske, pregovaračke i organizacijske vještine ↘️ Dobro poznavanje MS Office paketa

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 5 godina na više
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika Engleski jezik, Njemački jezik
Dodatna znanja i vještine

Ostalo

Osiguranost smještaja Samački smještaj
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Da

Poslodavac

Posao u turizmu - Dalmacija
Posao u turizmu - Dalmacija
Agencija za zapošljavanje · HR consulting · Oglašavanje radnih mjesta u turizmu i ugostiteljstvu
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori