07 03
SOUS CHEF (m/ž) – Boutique Hotel, Rovinj
Rovinj
Opis
Boutique Hotel, Rovinj
➡️ SOUS CHEF (m/ž)
Plaća: 1.800 – 2.000 EUR
Početak rada: 7.3. (sezonski rad do 1.11.)
Vrsta ugovora: Ugovor na određeno
Opis posla:
• Suradnja sa šefom kuhinje u organizaciji i nadzoru rada kuhinje
• Priprema jela prema standardima restorana: riba, meso, morski plodovi, rižota, tjestenine, slastice
• Održavanje kvalitete i estetike prezentacije jela
Osigurano:
• Smještaj blizu hotela i obroci za vrijeme smjene
Radno vrijeme:
• 8 sati dnevno, 1 slobodan dan (predsezona i posezona)
• 9-10 sati dnevno, 1 slobodan dan (sezona)
Doručak Buffet & A la carte od 8:00 – 11:00 h (za goste koji nisu u hotelu)
Večera A la carte od 18:00 do 22:00 h
ZAŠTO ODABRATI NAS?
• Dugogodišnja tradicija i izvrsna reputacija
• Prilika za rad u A la carte restoranu s fokusom na kvalitetu i kreativnost
• Mogućnost profesionalnog napredovanja i karijere unutar restorana
BRZA PRIJAVA: posaouturizmu.hr/brzaprijava
VIŠE INFORMACIJA:
E-mail: info@posaouturizmu.hr
WhatsApp/Viber: +385 91 263 8072
Web: www.posaouturizmu.hr
Posao u turizmu – Prepoznajte svoju priliku i osigurajte radno mjesto za sezonu 2025!
BRZA PRIJAVA
Uvjeti
Traženo iskustvo osoblja |
Iskustvo od 5 godina na više |
Educiranost osoblja |
Kvalificirana osoba |
Potrebna vozačka dozvola |
Nije potrebna |
Znanje stranih jezika |
|
Dodatna znanja i vještine |
Poznavanje rada hrvatske i istarske kuhinje |
Ostalo
Osiguranost smještaja |
Grupni smještaj |
Naknada za prijevoz |
da |
Hranarina |
da |
Poslodavac
Izidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Otvori