02 03
ŠEF KUHINJE (m/ž) - Riblji restoran, Dubrovnik
Dubrovnik
Opis
Pridružite se timu ribljeg restorana u Dubrovniku (Stari grad/Centar kod Straduna)!
➡️ VODITELJ KUHINJE / GLAVNI KUHAR
• Vođenje kuhinje i komunikacija s timom
• Naručivanje namirnica, održavanje čistoće
• Kontrola namirnica i rad na roštilju i blokovima tijekom servisa
• Plaća: Od 2.000 EUR +
Period rada: 01.04. - 01.11.2025
Menu: rižota, tjestenine, buzara, riblji carpaccio, tuna steak, škampi na žaru, lignje na žaru, školjke na buzaru, riba iz pećnice, svježe kamenice, jadranska riba na gradele, riblja plata, hobotnica ispod peke, tartarski od tune, riblja juha, morski plodovi s tjesteninom, salate od svježe ribe.
Informacije o restoranu:
• Kapacitet: 70 sjedećih mjesta (restoran i terasa)
• Lokacija: Stari grad/Centar kod Straduna
Nudimo:
• Sezonski posao, stalni radni odnos ili stalni sezonac.
• Osiguran smještaj u neposrednoj blizini restorana i prehrana.
• Osiguravamo radne dozvole za strane radnike.
• Mogućnost rada u dinamičnom i profesionalnom okruženju.
BRZA PRIJAVA: https://posaouturizmu.hr/brzaprijava/
Kontakt:
E-mail: info@posaouturizmu.hr
WhatsApp/Viber/SMS: +385 91 263 8072
Web: www.posaouturizmu.hr
Posao u turizmu – Prepoznajte svoju priliku!
BRZA PRIJAVA
Uvjeti
Traženo iskustvo osoblja |
Iskustvo od 3 - 5 godina |
Educiranost osoblja |
Kvalificirana osoba |
Potrebna vozačka dozvola |
Nije potrebna |
Znanje stranih jezika |
|
Dodatna znanja i vještine |
|
Ostalo
Osiguranost smještaja |
Smještaj osiguran po potrebi |
Naknada za prijevoz |
Da |
Hranarina |
Da |
Poslodavac
Agencija za usluge savjetovanja · Oglašivačka agencija · Agencija za zapošljavanje
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Otvori