02 03
ŠEF KUHINJE (m/ž) - Riblji restoran, Dubrovnik
Dubrovnik

Opis

Pridružite se timu ribljeg restorana u Dubrovniku (Stari grad/Centar kod Straduna)!

➡️ VODITELJ KUHINJE / GLAVNI KUHAR
• Vođenje kuhinje i komunikacija s timom
• Naručivanje namirnica, održavanje čistoće
• Kontrola namirnica i rad na roštilju i blokovima tijekom servisa
• Plaća: Od 2.000 EUR +

Period rada: 01.04. - 01.11.2025

Menu: rižota, tjestenine, buzara, riblji carpaccio, tuna steak, škampi na žaru, lignje na žaru, školjke na buzaru, riba iz pećnice, svježe kamenice, jadranska riba na gradele, riblja plata, hobotnica ispod peke, tartarski od tune, riblja juha, morski plodovi s tjesteninom, salate od svježe ribe.

Informacije o restoranu:
• Kapacitet: 70 sjedećih mjesta (restoran i terasa)
• Lokacija: Stari grad/Centar kod Straduna

Nudimo:
• Sezonski posao, stalni radni odnos ili stalni sezonac.
• Osiguran smještaj u neposrednoj blizini restorana i prehrana.
• Osiguravamo radne dozvole za strane radnike.
• Mogućnost rada u dinamičnom i profesionalnom okruženju.

BRZA PRIJAVA: https://posaouturizmu.hr/brzaprijava/

Kontakt:
E-mail: info@posaouturizmu.hr
WhatsApp/Viber/SMS: +385 91 263 8072
Web: www.posaouturizmu.hr

Posao u turizmu – Prepoznajte svoju priliku!

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 3 - 5 godina
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika
Dodatna znanja i vještine

Ostalo

Osiguranost smještaja Smještaj osiguran po potrebi
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Da

Poslodavac

Posao u turizmu - Dalmacija
Posao u turizmu - Dalmacija
Agencija za usluge savjetovanja · Oglašivačka agencija · Agencija za zapošljavanje
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori