20 10
RESTORANSKI KONOBAR (m/ž) - A LA CARTE RESTORAN, POREČ, CENTAR (MICHELIN Guide)
Poreč
Opis
RESTORAN – POREČ, CENTAR
MICHELIN Guide’s Point Of View
RESTORANSKI KONOBAR (M/Ž) - od 1.200 – 1.400 EUR +
Uvjeti: SSS/VKV (smjer: ugostiteljstvo), min. 3 -5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, obavezno poznavanje min. 2 strana jezika (engleski i njemački jezika/ili talijasnki jezik). Obavezno napredno iskustvo u filetiranju ribe te napredno poznavanje vina, uključujući sorte, posluživanje i sparivanje s jelima.
A LA CARTE FINE DINING & CASUAL DINING RESTORAN
MEDITERASNKA KUHINJA (Riba - Meso - Vino) - 70 % Riba - 30 % Meso
Početak rada: ODMAH do 1.11. ili STALNI RADNI ODNOS
Radno vrijeme: 8 sati/dnevno, 1 sl. dan * U sezoni prema dogovoru mogućnost rada dodatnih sati uz plaćanje (max. 200 - 230 sati/mj., 50-58 sati/tj.)
STALNI RADNI ODNOS ili SEZONSKI RAD (LJETO ili ZIMA)
Osiguran smještaj – STAN (prema dogovoru) i prehrana (1 obrok - za vrijeme smjene).
Zainteresirani kandidati mogu poslati CV ili nas kontaktirati na: info@posaouturizmu.hr, ili putem linka BRZE PRIJAVE.
BRZA PRIJAVA
Uvjeti
Traženo iskustvo osoblja |
Iskustvo od 3 - 5 godina |
Educiranost osoblja |
Kvalificirana osoba |
Potrebna vozačka dozvola |
Nije potrebna |
Znanje stranih jezika |
Obavezno poznavanje min. 2 strana jezika (engleski i njemački jezika/ili talijanski jezik). |
Dodatna znanja i vještine |
Osnovno znanje i iskustvo u filetiranju ribe i poznavanju vina. |
Ostalo
Osiguranost smještaja |
Grupni smještaj |
Naknada za prijevoz |
Da |
Hranarina |
Da |
Poslodavac
Izidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Otvori