Kako IT može pomoći turizmu? Odgovor će ponuditi konferencija 3T

Zanimljivosti
Kako IT može pomoći turizmu? Odgovor će ponuditi konferencija 3T Objavljeno: 24.02.2017.

Časopisi Bug i Mreža pozabavit će se pitanjima spajanja, dodirnih točaka i ispreplitanja turizma i domaće IT industrije na konferenciji '3T – Tourism, Travel and Tech' koja će biti održana 31. ožujka u Hubu385 u Zagrebu

Kakav će Mediteran biti za pet ili 10 godina? Ako se ozbiljno bavite turizmom te ako se i u budućnosti želite bavite turizmom, ovo je pitanje koje si morate postaviti jer svi novi trendovi i tehnologije direktno utječu na vaše poslovanje, a iz dana u dan utjecati će sve više i više.

Časopisi Bug i Mreža pozabavit će se pitanjima spajanja, dodirnih točaka i ispreplitanja turizma, kao najvažnije grane hrvatskog gospodarstva, i domaće IT industrije, kao tehnološki najnaprednije i najprobitačnije, na konferenciji 3T – Tourism, Travel and Tech koja će biti održana 31. ožujka u Hubu385 u Zagrebu.

Glavni govornik će biti Luca Romozzi, viši direktor prodaje za regiju Europe, Bliskog istoka i Afrike u turističkoj platformi Sojern. Bit će govora o upotrebi tehnologije za proširenje turističke ponude, mobilnim plaćanjima, monetizaciji Instagrama, kako se boriti s lošim recenzijama na TripAdvisoru, digitalnom marketingu i nomadima...

'Konferencija 3T - Tourism, Travel and Tech je prva koja objedinjuje turizam i IT, kao vodeće i najvažnije grane hrvatskog gospodarstva. Tehnologija je ključ optimizacije i uspjeha u turističkom poslovanju, a konferencija 3T će vam pružiti odgovore kako najbolje iskoristiti suvremenu tehnologiju te poslovanje u turizmu učiniti učinkovitijim i boljim', ističe Oleg Maštruko, direktor konferencije.

Izvor: t.portal.hr