DOBRA PAPICA D.O.O. otvara više radnih mjesta za početak rane sezone 2017. !

Poslovi
DOBRA PAPICA D.O.O. otvara više radnih mjesta za početak rane sezone 2017. ! Objavljeno: 03.02.2017.

Tvrtka Dobra papica d.o.o. potražuje nekoliko djelatnika za rad u ugostiteljskim objektima na Hvaru.

1. Kuhar za azijski restoran

Traženo iskustvo od 3 do 5 godina u pripremi azijske hrane, pretežno tajlandske, iskustvo kuhanja u woku obavezno.

Plaća: 15.000-18.500 kuna

2. Grill majstor za burger & steakhouse

Traženo iskustvo od 3 do 5 godina u doradi mesa i pripremi burgera, osoba mora biti vjesta na grillu.

Plaća: 8.000-10.000 kuna

3. Konobar

Četiri (4) djelatnika s iskustvom u konobarenju od 3 do 5 godina, poznavanje engleskog jezika, dodatna prednost je poznavanje drugih stranih jezika. Osoba mora biti vješta, brza, komunikativna i spremna na rad pod pritiskom, timski igrač.

Plaća: 6.000,00 kuna

4. Konobar

Dva (2) djelatnika za restoran burger & steakhouse. Iskustvo od 1 do 2 godine. Poznavanje engleskog jezika, dodatna prednost je poznavanje drugog stranog jezika. Odlična pozicija za osobe koje nemaju puno iskustva u konobarenju ali su spremne učiti i napredovati. Kandidati moraju biti vrlo komunikativni, spremni na rad pod pritiskom, timski igači.

Plaća: 6.000,00 kuna.

5. Konobar

Dva (2) djelatnika za bistro - fine dining, iskustvo 3 ili više godina, poznavanje engleskog i jos jednog stranog jezika (taljanski, njemački, španjolski) Potrbno radno iskustvo u restoranima tipa fine dinning ili bistro. Poznavanje hrvatskih i stranih vina.

Plaća: 6.000,00 kuna

6.Pomoćni konobar

Tri (3) djeatnika – osobe bez iskustva koje imaju želju okušati se u ovom poslu. Kandidati će imati priliku raditi i učiti s konobarima, pomagati im i brinuti se o gostima, donositi hranu, čistiti stolove.

Plaća: 5.000,00 kuna

7. Hosteste

Tri (3) djelatnice – vrlo komunikativne osobe kojima je glavni zadatak objasniti gostima jelovnik i pokušati ih nagovoriti da sjednu u restoran. Prvi je dojam je uvijek najvažniji, a hostesa je osoba koja predstavlja prvi kontakt s gostima, zato potražujemo osobe koje znaju kako pristupiti gostima. Obvezno poznavanje engleskog jezika i po mogućnosti dodatnih stranih jezika.

8. Radnik u poljoprivredi

Trazi se radnik za rad u poljoprivredi: čišćenje maslina, održavanje voćki, pomaganje u održavanju vinograda, održavanje i branje povrća.
Osoba mora posjedovati vozačku dozvolu B kategorije.
U obzir dolaze vrijedne i odgovorne osobe spremne raditi u polju i obavljati fizički zahtjevnije poslove. Uz plaću i osiguran smještaj nudimo i naknadu za hranu u iznosu od 1.000,00 kuna mjesečno.

Posjetite www.posaouturizmu.hr, registrirajte se kao posloprimac, popunite svoj profil s fotografijom i prijavite se na željene pozicije ili svoju molbu i životopis s fotografijom pošaljite direktno e-mailom: anthonyjurica@gmail.com