Falkensteiner Hotel Park Punat**** - otvorenje novog hotela u ljeto 2017.g.

Zanimljivosti
Falkensteiner Hotel Park Punat**** - otvorenje novog hotela u ljeto 2017.g. Objavljeno: 24.01.2017.

Ime Falkensteiner je sinonim za moderan hotelski dizajn, izvrsnu gastronomiju, personaliziranu uslugu uz prijateljski pristup, vrhunske wellness sadržaje, profesionalnu skrb za djecu i savršeni odmorišni ugođaj na području od Alpa do Jadrana.

U Hrvatskoj, pod Falkensteiner brendom trenutno posluje 4 hotela i 2 rezidencije, a od ljeta 2017.g. grupaciji će se pridružiti i novo-obnovljeni Hotel Park Punat****.

Hotel je smješten u samom središtu mjesta Punat, na otoku Krku svega nekoliko metara udaljen od mora. Nudit će opsežan paket usluga, i na tržištu će se pozicionirati kao obiteljski hotel.

Hotel će raspolagati s ukupno 194 moderno uređene sobe, podijeljene u dva objekta, međusobno spojena kratkim natkrivenim prolazom kroz park. Velik dio ponude biti će usmjeren na obitelji s djecom, prije svega na bogati program aktivnosti i animacije za djecu podjeljenu po dobnim skupinama u sklopu “Falky-landa” te na vanjski dječji vodeni svijet koji uključuje dva vanjska bazena s toboganom.

Poseban naglasak kulinarske ponude hotela biti će na “all inclusive” usluzi, što znači da će se gostima nuditi bezalkoholna pića, ali i vino i pivo uz sva tri obroka.

Gradnja je započela u listopadu prošle godine obnovom starog hotela. Na projektu su angažirani arhitekti Duspara i Travaš koji su puno pažnje posvetili odabiru boja i materijala kako bi približili uređenje Falkensteiner Hotela Park Punat mediteranskom podneblju koji ga okružuje.

Njihov cilj je bio prenijeti osjećaj boravka na samoj morskoj obali u sve unutarnje prostore hotela i stvoriti pritom ugodan ambijent za savršen obiteljski odmor.

Tvrtka FMTG i dalje u ekspanziji

Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) jedno je od vodećih turističkih poduzeća u šest europskih zemalja koje se nalazi u privatnom vlasništvu. Pod svojim krovom sjedinjuje menagement tvrtku Hotels & Residences s 28 hotela i 3 rezidencije s četiri i pet zvjezdica, tvrtku FMTG-Development i turističko savjetodavno poduzeće Michaeler & Partner.

Pored novo-obnovljenog Hotela Park Punat**** koji se planira otvoriti u ljeto 2017, FMTG grupacija od 2018. godine započinje s poslovanjem i na području kampova, što uključuje obnovu nekadašnjih kampova Pila u Puntu i Borik u Zadru te podizanje kvalitete usluge na razinu 5 zvjezdica.