Hotel La Luna
Opis

LUNA HOTEL ** nalazi se u poznatom ribarskom selu Jakišnica, općina Lun, otok Pag. Smjestio se na turistički vrlo atraktivnom prostoru (razvedena obala s brojnim uvalama i pješčanim plažama, ekološka kakvoća mora, prirodne i klimatske pogodnosti zbog „susreta“ kontinentalne i mediteranske klime) s dobrom povezanosti važnih prometnih i infrastrukturnih pravaca.

Hotel je izgrađen 2008. godine, a prostire se na čak 10 tisuća četvornih metara unutrašnjeg prostora i 15 tisuća četvornih metara vanjskog prostora, što ga po izgrađenosti i sadržajima svrstava među vodeće hotele u regiji.

Hotel svojim gostima nudi luksuzno opremljenih 96 soba s pogledom na more i na park. Najmanja soba hotela ima površinu od 30 m2 dok najveća soba ima površinu od 60 m2 (ne računajući terasu). Gosti hotela imaju na raspolaganju vanjski hotelski parking i garažu.

Kod nas su gosti i zaposlenici na prvom mjestu. Ako želite biti dio tima u kojem kolege pomažu jedni drugima, rade u ugodnoj atmosferi, zajedno rastu i slave uspjehe - idealan ste kandidat za posao u našem hotelu.


Objavljeni natječaji poslodavca