Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
01 04
VODITELJ KUHINJE (m/ž) - BEACH HOTEL 5* MAKARSKA
Makarska
Opis
BEACH HOTEL 5* MAKARSKA
➡️ Voditelj kuhinje (m/ž)
Potrebna znanja, vještine i iskustvo:
↘️ SSS/VKV smjer: ugostiteljski
↘️ iskustvo: 3 godine na istim ili sličnim poslovima
↘️ samostalnost u radu
↘️ znanje barem jednog stranog jezika
↘️ poznavanje rada na računalu (MS Office: Word, Excel, Outlook)
↘️ sposobnost rukovođenja i upravljanja zaposlenicima
↘️ organizacijske i prezentacijske vještine
↘️ otvorenost prema svim profilima radnika
↘️ vrednovanje rada (vlastitog i rada drugih)
↘️ sposobnost rješavanja spornih situacija
↘️ činjenična znanja iz područja rada kuhinje
↘️ dobro poznavanje standarda i procedura područja rada kojim rukovodi
↘️ sposobnost usvajanja novih znanja te efikasno primjenjivanje istih na unapređenje poslovnih procesa iz područja rada
↘️ kreativnost u identifikaciji i realizaciji poslovnih prilika koje će zadovoljiti potrebe klijenata
↘️ orijentacija na gosta
↘️ dobro poznavanje zakonske regulative iz područja rada
↘️ sposobnost postavljanja prioriteta unutar postavljenih ciljeva
Područja odgovornosti:
↘️ koordiniranje i upravljanje cijelim timom kuhinje, sudjelovanje u izradi normativa hrane i godišnjih budžeta zajedno s Voditeljem hrane i pića i hotelskim operacijama
↘️ vođenje brige o ispravnosti namjernica, svim standardima i normativima hrane, tjednim i dnevnim rasporedima svojih zaposlenika
↘️ upravljanje svim procesima u kuhinji i materijalnim resursima, kao i kontrola provođenja svih standarda i pravila
↘️ koordinacija i nadzor cijelog odjela Kuhinje (ljudski resursi, sitni inventar, potrošni materijal i sve ostalo što je neophodno za redovan rad odjela)
↘️ komunikacija sa svim odjelima u vezi informiranja o boravku i zadovoljstvu gostiju
↘️ briga o produktivnosti radnika u Odjelu kuhinje (planiranje rasporeda radnih sati i kontrola provođenja istoga)
↘️ briga o redovnim promjenama menu-a, jelovnika, sezonskih ponuda, gastro događanja
↘️ briga o kvalitetnom radu odjela Kuhinje
↘️ čišćenje, pranje i održavanje svih prostora kuhinje
↘️ redovna nabavka i skladištenje namirnica
↘️ kontrola ispravnosti namirnica
↘️ kontrola pripreme i kvalitete jela
↘️ evidencija pripreme jela
↘️ kontrola primjene normativa
↘️ briga o provođenju HACCP-a
↘️ briga o primjeni svih sanitarnih propisa, zaštite na radu
↘️ kontrola provođenja svih standarda i pravila
↘️ nadzor svakodnevnih poslova u kuhinji
↘️ kontrola zadovoljstva radnika u odjelu Kuhinje
↘️ briga o uvođenju u posao novih radnika, učenika, studenata
↘️ analiza rezultata odjela kuhinje
Osiguran smještaj i hrana
BRZA PRIJAVA
Uvjeti
Traženo iskustvo osoblja |
Iskustvo od 1 - 3 godine |
Educiranost osoblja |
Kvalificirana osoba |
Potrebna vozačka dozvola |
Nije potrebna |
Znanje stranih jezika |
Engleski |
Dodatna znanja i vještine |
|
Ostalo
Osiguranost smještaja |
Grupni smještaj |
Naknada za prijevoz |
Da |
Hranarina |
Da |
Poslodavac
Agencija za usluge savjetovanja · Oglašivačka agencija · Agencija za zapošljavanje
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Otvori