Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
31 01
VODITELJ KUHINJE (m/ž) - DUBROVNIK
Dubrovnik
Opis
HOTEL & RESORT 4*, DUBROVNIK
➡️ Voditelj kuhinje (m/ž)
Opis posla i odgovornosti:
↘️ Organizacija cjelokupnog rada kuhinje
↘️ Kontrola kvalitete pripremljene hrane, nadgledanje svih faza rada kuhanja
↘️ Izrada jelovnika i normativa
↘️ Osiguravanje visoke razine usluge povećanjem kvalitete pripreme i prezentacije jela
↘️ Nadgledanje, ocjenjivanje i obučavanje osoblja u kuhinji
↘️ Izrada kalkulacija u pogledu recepata i troška hrane
↘️ Izrada rasporeda poslova i dužnosti
↘️ Održavanje higijenskih standarda i standarda kvalitete
Uvjeti:
↘️ Najmanje 3 godine iskustva na poziciji voditelja kuhinje u hotelima visoke kategorije
↘️ Izvrsno poznavanje novih trendova u kulinarstvu te različitih vrsta kuhinje
↘️ Odgovornost, sposobnost planiranja i organizacije posla
↘️ Aktivno znanje engleskog jezika
↘️ Dobro poznavanje HACCP standarda, procedura i svih pravila struke
↘️ Rad na računalu te poznavanje i korištenje MS Office paketa
↘️ Izražene menadžerske vještine (analitičko razmišljanje, fokus na rezultat, samostalnost u poslovnom prosuđivanju)
BRZA PRIJAVA
Uvjeti
Traženo iskustvo osoblja |
Iskustvo od 3 - 5 godina |
Educiranost osoblja |
Kvalificirana osoba |
Potrebna vozačka dozvola |
Nije potrebna |
Znanje stranih jezika |
Engleski jezik |
Dodatna znanja i vještine |
|
Ostalo
Osiguranost smještaja |
Samački smještaj |
Naknada za prijevoz |
Da |
Hranarina |
Da |
Poslodavac
Agencija za usluge savjetovanja · Oglašivačka agencija · Agencija za zapošljavanje
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska
Otvori