Rok za prijavu na ovaj posao je istekao.
31 01
VODITELJ KUHINJE (m/ž) - DUBROVNIK
Dubrovnik

Opis

HOTEL & RESORT 4*, DUBROVNIK

➡️ Voditelj kuhinje (m/ž)

Opis posla i odgovornosti:

↘️ Organizacija cjelokupnog rada kuhinje
↘️ Kontrola kvalitete pripremljene hrane, nadgledanje svih faza rada kuhanja
↘️ Izrada jelovnika i normativa
↘️ Osiguravanje visoke razine usluge povećanjem kvalitete pripreme i prezentacije jela
↘️ Nadgledanje, ocjenjivanje i obučavanje osoblja u kuhinji
↘️ Izrada kalkulacija u pogledu recepata i troška hrane
↘️ Izrada rasporeda poslova i dužnosti
↘️ Održavanje higijenskih standarda i standarda kvalitete

Uvjeti:

↘️ Najmanje 3 godine iskustva na poziciji voditelja kuhinje u hotelima visoke kategorije
↘️ Izvrsno poznavanje novih trendova u kulinarstvu te različitih vrsta kuhinje
↘️ Odgovornost, sposobnost planiranja i organizacije posla
↘️ Aktivno znanje engleskog jezika
↘️ Dobro poznavanje HACCP standarda, procedura i svih pravila struke
↘️ Rad na računalu te poznavanje i korištenje MS Office paketa
↘️ Izražene menadžerske vještine (analitičko razmišljanje, fokus na rezultat, samostalnost u poslovnom prosuđivanju)

BRZA PRIJAVA

Uvjeti

Traženo iskustvo osoblja Iskustvo od 3 - 5 godina
Educiranost osoblja Kvalificirana osoba
Potrebna vozačka dozvola Nije potrebna
Znanje stranih jezika Engleski jezik
Dodatna znanja i vještine

Ostalo

Osiguranost smještaja Samački smještaj
Naknada za prijevoz Da
Hranarina Da

Poslodavac

Posao u turizmu - Dalmacija
Posao u turizmu - Dalmacija
Agencija za usluge savjetovanja · Oglašivačka agencija · Agencija za zapošljavanje
Hotel Westin, Isidora Kršnjavoga 1, 10000 Zagreb, Hrvatska Otvori