Elektro karneval party, Senj 2016.

Zanimljivosti
Elektro karneval party, Senj 2016. Objavljeno: 26.08.2016.

U subotu, 13.kolovoza 2016. održana je velika maškarana povorka povodom zatvaranja 45. Međunarodnog senjskog ljetnog karnevala. Preko 2.000 maškara u velikoj maškaranoj povorci oduševilo je oko deset tisuća stranih i domaćih posjetitelja. Uz domaće grupe, svoje su maske predstavile i brojne skupine iz drugih krajeva Hrvatske i inozemstva. Za dobru atmosferu na samoj povorci pobrinuo se MC Tommy (Rijeka).

Nakon završetka povorke, maškare i ostali posjetitelji grada Senja do dugo u noć zabavljali su se na velikom Elektro party-u koji se održao na lukobranu Sv.Marije (Điga). Posjetitelji su imali priliku uživati i zabaviti se uz house ritmove za koje su zaslužni DJ Alex Sabattini (Rijeka) i DJ Luce&Kure (Senj) uz pratnju saksofonista Ive Prodana - Prođe. Atmosferu su dodatno "zapalili" i profesionalni barmeni uz fire show i koktele, te Jack Honey i Jagermeister hostese. Za održavanje velike maškarane zabave pobrinuo se tim Barkoncept.hr u suradnji s tvrtkom Posao u turizmu koja je pronašla dobru radnu ekipu preko portala Posaouturizmu.hr. Uz glavne organizatore i pokrovitelje, za dobru zabavu zaslužne su i senjske maškarane udruge "Pegula", "Samba" i brojne druge.

Djelić atmosfere možete pogledati u sljedećem videu : https://youtu.be/o-zBWUCrxig

Organizatori : Barkoncept.hr & Posaouturizmu.hr

Glavni sponzori : Coca-Cola HBC, G3 Spirits

Medijski pokrovitelji: Radio Enter Zagreb

Pokrovitelji: Grad Senj, Tz grada Senja

Ostali sponzori : Konoba "Ivka", Bistro "Energy" , Caffe bar "Old friends Pub", Fast food "Papaj", Fast food "Hamby", Butik "Ada", Suvenirnica "Joker", Brijačnica "Beli".