KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC potražuje više djelatnika za rad u sezoni 2017.
KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC POTRAŽUJE GLAVNOG KUHARA, VODITELJA SLASTIČARNE, KUHARA, GLAVNOG POSLUŽITELJA U ODJELU HRANE I PIĆA, ZAMJENIKA ŠEFA KUHINJE, SPASIOCA NA PLAŽI
Kempinski Hotel Adriatic 5* (SKIPER OPERACIJE d.o.o. za trgovinu i usluge i turistička agencija) nalazise 10 km od Umaga u mjestu Savudrija. Dio je velike grupacije Kempinski hotela koja svoje hotele imana tri različita kontinenta. Upravljan od strane Kempinski menadžmenta, hotel je vođen premaNnajvišim standardima kvalitete i usluge. Rad u ovom hotelu znači kontinuirano učenje kroz brojne treninge te svakodnevno usavršavanje. Hotel se sastoji od 186 soba i apartmana, prijemnog odjela, 2restorana, 3 bara, 3 kuhinje, slastičarne te kongresnog centra. Uz sam hotel, nalazi se i najveće golf igralište u Istri.
Otvoreno je radno mjesto za glavnog kuhara (m/ž) za početak rane sezone 2017.
Posao obuhvaća:
- unaprijed priprema hranu, materijale i opremu potrebnu za servis
- kuha i servira jela prema jelovniku restorana
- u odsustvu voditelja, vodi sastanke smjene kako bi osigurao poznavanje aktivnosti hotela i
operativnih odjela
- u suradnji s odjelom ljudskih resursa osigurava produktivnost osoblja i provodi treninge u skladu sa
standardima i procedurama odjela te vodi evidenciju o napretku svakog zaposlenika
- osigurava da novo osoblje prisustvuje Orijentaciji unutar prvih mjesec dana od zapošljavanja te da je
orijentacija po odjelu završena u prva dva tjedna
- podučava i savjetuje osoblje u skladu sa politikom hotela i procedurama odjela, pružajući
konstruktivnu povratnu informaciju kako bi se povećala učinkovitost
- u suradnji s nadređenima radi na pripremi i upravljanju proračunom odjela i i svjestan je financijskih
ciljeva
- prenosi svome nadređenom sve poteškoće, komentare gostiju ili druge relevantne informacije
Uvjeti
- komunikativnost, spretnost, samostalnost, samomotiviranost, proaktivnost
Stručna sprema: KV (srednja stručna sprema)
Potrebne godine iskustva: 2
Jezici: Engleski (napredno)
Vozačka dozvola: B
Vještine: MS Word
Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme - sezonski
Što nudimo
Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj za zaposlenike, dodatak na plaću za obroke, pranje
uniforme, Kempinski standardi, mogućnost napredovanja, mogućnost rada preko zime u drugim
Kempinski Hotelima.
Otvoreno je radno mjesto za voditelja slastičarne (m/ž) za početak rane sezone 2017.
Posao obuhvaća:
- nadgleda sve zaposlenike u slastičarni u pripremi i prezentaciji hrane u skladu s hotelskim
standardima hrane i pića
- kreira nove menije kolača i deserata za sve restorane i bankete, provodi kušanja i prezentacije
praćene fotografijama i izvješćem o troškovima
- uspostavlja kulinarske standarde specifične za slastičarnu koji zadovoljavaju potrebe ciljanog tržišta
- nadgleda pripremu hrane, pojedinačne troškove, kvalitetu, kvantitetu zaliha i kontrolu porcija na
dnevnoj bazi
- u suradnji s odjelom ljudskih resursa i šefom kuhinje osigurava produktivnost osoblja i provodi
treninge u skladu sa standardima i procedurama odjela
- podučava, savjetuje i disciplinira osoblje, dajući konstruktivnu povratnu informaciju kako bi se
povećao učinak
- surađuje sa šefom kuhinje u pripremi i upravljanju proračunom odjela
- implemetira i upražnjava HACCP
Uvjeti - kreativnost, komunikativnost, spretnost, samostalnost, samomotiviranost, proaktivnost
Stručna sprema: KV (srednja stručna sprema)
Potrebne godine iskustva: 3
Jezici: engleski (napredno)
Vozačka dozvola: BB
Vještine: MS Word
Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme - sezonski
Što nudimo
Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj za zaposlenike, dodatak na plaću za obroke, pranje
uniforme, Kempinski standardi, mogućnost napredovanja, mogućnost rada preko zime u drugim
Kempinski Hotelima.
Otvoreno je radno mjesto kuhara (m/ž) za sezonu 2017.
Posao obuhvaća:
- u odsustvu voditelja, vodi sastanke smjene kako bi osigurao poznavanje aktivnosti hotela i
operativnih odjela
- unaprijed priprema hranu, piće, materijale i opremu potrebnu za servis te kuha i servira jela prema
jelovniku restorana
- odlično poznaje sve namirnice te sam rad s njima
- kreativan je te samosvjestan na način da pazi na svaki pojedini tanjur
- u suradnji s odjelom ljudskih resursa osigurava produktivnost osoblja i provodi treninge u skladu sa
standardima i procedurama odjela te vodi evidenciju o napretku svakog zaposlenika
- podučava i savjetuje i disciplinira osoblje u skladu sa politikom hotela i procedurama odjela,
pružajući konstruktivnu povratnu informaciju kako bi se povećala učinkovitost
Uvjeti
- komunikativnost, spretnost, samostalnost, samomotiviranost, proaktivnost
Stručna sprema: KV (srednja stručna sprema)
Potrebne godine iskustva: 2
Jezici: engleski (napredno)
Vozačka dozvola: B
Vještine:MS Word
Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme - sezonski
Što nudimo
Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj za zaposlenike, dodatak na plaću za obroke, pranje
uniforme, Kempinski standardi, mogućnost napredovanja, mogućnost rada preko zime u drugim
Kempinski Hotelima.
4. GLAVNI POSLUŽITELJ U ODJELU HRANE I PIĆA
Otvoreno je radno mjesto za glavnog poslužitelja u odjelu hrane i pića (m/ž) za početak rane sezone
2017.
Posao obuhvaća:
- pruža uljudnu, profesionalnu i efikasnu uslugu u svakom trenutku
- upoznat je sa svim proizvodima i uslugama koje hotel nudi, temeljno poznaje sve elemente hrane i
pića u ponudi hotela te uspješno provodi upselling
osigurava da se mjesto rada kao i prostor koji ga okružuje drži čistim i organiziranim čitavo vrijeme
- prisustvuje i doprinosi svim sastancima osoblja, treninzima unutar odjela te treninzima iniciranim od
strane hotela
- pomaže u izvođenju planiranih inventura proizvoda i materijala
- vodi a la carte posluživanje i djeluje kao uzor ostalim zaposlenicima
- prezentira i dekantira vino pred gostima
- filetira ribu te tranšira meso pred gostima
- rješava žalbe gostiju te odgovara na njihova pitanja na uljudan i efikasan način te o tome
obavještava voditelja odjela
Uvjeti
- komunikativnost, spretnost, samostalnost, proaktivnost, samomotiviranost
Stručna sprema: KV (srednja stručna sprema)
Potrebne godine iskustva: 2
Jezici: engleski (izvrsno), njemački (prednost)
Vozačka dozvola: B
Vještine: MS Word, Excel, Power Point, Internet
Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme - sezonski
Što nudimo
Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj za zaposlenike, dodatak na plaću za obroke, pranje
uniforme, Kempinski standardi, mogućnost napredovanja, mogućnost rada preko zime u drugim
Kempinski Hotelima.
Otvoreno je radno mjesto za zamjenika šefa kuhinje (m/ž) za početak rane sezone 2017.
Posao obuhvaća:
- pomaganje u organiziranju posebnih događaja i posebnih promocija hrane
- vodi timove u kuhinjama te kontrolira produkte koji idu pred goste
- prenosi i provodi sveobuhvatno znanje o proizvodima uključujući sastojke, opremu, dobavljače,
tržišta i aktualne trendove te u skladu s tim daje preporuku za odgovarajuće prilagodbe u kuhinjskim
aktivnostima
- vodi sastanke smjena kako bi osigurao poznavanje aktivnosti hotela i operativnih odjela
u suradnji s odjelom ljudskih resursa osigurava produktivnost osoblja i pomaže u planiranju potreba
za budućim radnicima
- pomaže u provedbi analize kuhinjskog osoblja te u dizajniranju i implementiranju trening programa
kako bi se zadovoljile potrebe
- u suradnji s nadređenima priprema i upravlja proračunom odjela
- pruža profesionalnu uslugu u svakom trenutku te nastoji da svi djelatnici prate njegov primjer
- po potrebi koordinira dizajn menija, pločica sa imenom te natpisa za buffet
- implemetira i upražnjava HACCP
Uvjeti
- komunikativnost, spretnost, samostalnost, samomotiviranost, proaktivnost
Stručna sprema: KV/VŠS, viša stručna sprema
Potrebne godine iskustva: 5
Jezici: engleski (napredno)
Vozačka dozvola: B
Vještine: MS Word, Excel, Internet
Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme
Što nudimo
Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj, pranje uniforme, Kempinski standardi, mogućnost
napredovanja, mogućnost rada preko zime u drugim Kempinski Hotelima, cjelogodišnji ugovor.
Otvoreno je radno mjesto spasioca na plaži (m/ž) za sezonu 2017.
Posao obuhvaća:
- brigu o cjelokupnoj plaži te gostima u smislu sigurnosti u vodi i na plaži
- pružanje uljudne, profesionalne i efikasne usluge u svakom trenutku
- mogućnost odgovaranja o svim proizvodima i uslugama koje hotel nudi
postavljanje ležaljki na plaži, podizanje i spuštanje suncobrana, donošenje čistih ručnika i odnošenje
prljavih, poravnanje ležaljki i stolova na kraju radnog dana te održavanje čistoće oko prostora plaže
- osiguravanje da se mjesto rada kao i prostor koji ga okružuje drži čistim i organiziranim čitavo
vrijeme
- odgovaranje gostima na pitanja na uljudan i efikasan način, a povratne informacije i žalbe gostiju
prenositi nadređenima
- odgovorno ispunjavati sve zadatke i dodatne odgovornosti koje su mu dodijeljene
Uvjeti
- certifikat Crvenog križa za spasioca, komunikativnost, spretnost, samostalnost, samomotiviranost,
proaktivnost
Stručna sprema: SSS (srednja stručna sprema)
Potrebne godine iskustva: 1
Jezici: engleski (napredno)
Vozačka dozvola: B
Vještine: MS Word
Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme - sezonski
Što nudimo
Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj za zaposlenike, dodatak na plaću za obroke, pranje
uniforme, Kempinski standardi, mogućnost napredovanja.
Svoje životopise možete slati na naš mail info@posaouturizmu.com ili se prijaviti putem prijave na oglas.