KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC potražuje više djelatnika za rad u sezoni 2017.

Poslovi
KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC potražuje više djelatnika za rad u sezoni 2017. Objavljeno: 06.02.2017.

KEMPINSKI HOTEL ADRIATIC POTRAŽUJE GLAVNOG KUHARA, VODITELJA SLASTIČARNE, KUHARA, GLAVNOG POSLUŽITELJA U ODJELU HRANE I PIĆA, ZAMJENIKA ŠEFA KUHINJE, SPASIOCA NA PLAŽI

Kempinski Hotel Adriatic 5* (SKIPER OPERACIJE d.o.o. za trgovinu i usluge i turistička agencija) nalazise 10 km od Umaga u mjestu Savudrija. Dio je velike grupacije Kempinski hotela koja svoje hotele imana tri različita kontinenta. Upravljan od strane Kempinski menadžmenta, hotel je vođen premaNnajvišim standardima kvalitete i usluge. Rad u ovom hotelu znači kontinuirano učenje kroz brojne treninge te svakodnevno usavršavanje. Hotel se sastoji od 186 soba i apartmana, prijemnog odjela, 2restorana, 3 bara, 3 kuhinje, slastičarne te kongresnog centra. Uz sam hotel, nalazi se i najveće golf igralište u Istri.

1. GLAVNI KUHAR

Otvoreno je radno mjesto za glavnog kuhara (m/ž) za početak rane sezone 2017.

Posao obuhvaća:

- unaprijed priprema hranu, materijale i opremu potrebnu za servis

- kuha i servira jela prema jelovniku restorana

- u odsustvu voditelja, vodi sastanke smjene kako bi osigurao poznavanje aktivnosti hotela i

operativnih odjela

- u suradnji s odjelom ljudskih resursa osigurava produktivnost osoblja i provodi treninge u skladu sa

standardima i procedurama odjela te vodi evidenciju o napretku svakog zaposlenika

- osigurava da novo osoblje prisustvuje Orijentaciji unutar prvih mjesec dana od zapošljavanja te da je

orijentacija po odjelu završena u prva dva tjedna

- podučava i savjetuje osoblje u skladu sa politikom hotela i procedurama odjela, pružajući

konstruktivnu povratnu informaciju kako bi se povećala učinkovitost

- u suradnji s nadređenima radi na pripremi i upravljanju proračunom odjela i i svjestan je financijskih

ciljeva

- prenosi svome nadređenom sve poteškoće, komentare gostiju ili druge relevantne informacije

Uvjeti

- komunikativnost, spretnost, samostalnost, samomotiviranost, proaktivnost

Stručna sprema: KV (srednja stručna sprema)

Potrebne godine iskustva: 2

Jezici: Engleski (napredno)

Vozačka dozvola: B

Vještine: MS Word

Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme - sezonski

Što nudimo

Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj za zaposlenike, dodatak na plaću za obroke, pranje

uniforme, Kempinski standardi, mogućnost napredovanja, mogućnost rada preko zime u drugim

Kempinski Hotelima.

2. VODITELJ SLASTIČARNE

Otvoreno je radno mjesto za voditelja slastičarne (m/ž) za početak rane sezone 2017.

Posao obuhvaća:

- nadgleda sve zaposlenike u slastičarni u pripremi i prezentaciji hrane u skladu s hotelskim

standardima hrane i pića

- kreira nove menije kolača i deserata za sve restorane i bankete, provodi kušanja i prezentacije

praćene fotografijama i izvješćem o troškovima

- uspostavlja kulinarske standarde specifične za slastičarnu koji zadovoljavaju potrebe ciljanog tržišta

- nadgleda pripremu hrane, pojedinačne troškove, kvalitetu, kvantitetu zaliha i kontrolu porcija na

dnevnoj bazi

- u suradnji s odjelom ljudskih resursa i šefom kuhinje osigurava produktivnost osoblja i provodi

treninge u skladu sa standardima i procedurama odjela

- podučava, savjetuje i disciplinira osoblje, dajući konstruktivnu povratnu informaciju kako bi se

povećao učinak

- surađuje sa šefom kuhinje u pripremi i upravljanju proračunom odjela

- implemetira i upražnjava HACCP

Uvjeti - kreativnost, komunikativnost, spretnost, samostalnost, samomotiviranost, proaktivnost

Stručna sprema: KV (srednja stručna sprema)

Potrebne godine iskustva: 3

Jezici: engleski (napredno)

Vozačka dozvola: BB

Vještine: MS Word

Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme - sezonski

Što nudimo

Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj za zaposlenike, dodatak na plaću za obroke, pranje

uniforme, Kempinski standardi, mogućnost napredovanja, mogućnost rada preko zime u drugim

Kempinski Hotelima.

3. KUHAR

Otvoreno je radno mjesto kuhara (m/ž) za sezonu 2017.

Posao obuhvaća:

- u odsustvu voditelja, vodi sastanke smjene kako bi osigurao poznavanje aktivnosti hotela i

operativnih odjela

- unaprijed priprema hranu, piće, materijale i opremu potrebnu za servis te kuha i servira jela prema

jelovniku restorana

- odlično poznaje sve namirnice te sam rad s njima

- kreativan je te samosvjestan na način da pazi na svaki pojedini tanjur

- u suradnji s odjelom ljudskih resursa osigurava produktivnost osoblja i provodi treninge u skladu sa

standardima i procedurama odjela te vodi evidenciju o napretku svakog zaposlenika

- podučava i savjetuje i disciplinira osoblje u skladu sa politikom hotela i procedurama odjela,

pružajući konstruktivnu povratnu informaciju kako bi se povećala učinkovitost

Uvjeti

- komunikativnost, spretnost, samostalnost, samomotiviranost, proaktivnost

Stručna sprema: KV (srednja stručna sprema)

Potrebne godine iskustva: 2

Jezici: engleski (napredno)

Vozačka dozvola: B

Vještine:MS Word

Vrsta zaposlenja: Na određeno vrijeme - sezonski

Što nudimo

Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj za zaposlenike, dodatak na plaću za obroke, pranje

uniforme, Kempinski standardi, mogućnost napredovanja, mogućnost rada preko zime u drugim

Kempinski Hotelima.

4. GLAVNI POSLUŽITELJ U ODJELU HRANE I PIĆA

Otvoreno je radno mjesto za glavnog poslužitelja u odjelu hrane i pića (m/ž) za početak rane sezone

2017.

Posao obuhvaća:

- pruža uljudnu, profesionalnu i efikasnu uslugu u svakom trenutku

- upoznat je sa svim proizvodima i uslugama koje hotel nudi, temeljno poznaje sve elemente hrane i

pića u ponudi hotela te uspješno provodi upselling

osigurava da se mjesto rada kao i prostor koji ga okružuje drži čistim i organiziranim čitavo vrijeme

- prisustvuje i doprinosi svim sastancima osoblja, treninzima unutar odjela te treninzima iniciranim od

strane hotela

- pomaže u izvođenju planiranih inventura proizvoda i materijala

- vodi a la carte posluživanje i djeluje kao uzor ostalim zaposlenicima

- prezentira i dekantira vino pred gostima

- filetira ribu te tranšira meso pred gostima

- rješava žalbe gostiju te odgovara na njihova pitanja na uljudan i efikasan način te o tome

obavještava voditelja odjela

Uvjeti

- komunikativnost, spretnost, samostalnost, proaktivnost, samomotiviranost

Stručna sprema: KV (srednja stručna sprema)

Potrebne godine iskustva: 2

Jezici: engleski (izvrsno), njemački (prednost)

Vozačka dozvola: B

Vještine: MS Word, Excel, Power Point, Internet

Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme - sezonski

Što nudimo

Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj za zaposlenike, dodatak na plaću za obroke, pranje

uniforme, Kempinski standardi, mogućnost napredovanja, mogućnost rada preko zime u drugim

Kempinski Hotelima.

5. ZAMJENIK ŠEFA KUHINJE

Otvoreno je radno mjesto za zamjenika šefa kuhinje (m/ž) za početak rane sezone 2017.

Posao obuhvaća:

- pomaganje u organiziranju posebnih događaja i posebnih promocija hrane

- vodi timove u kuhinjama te kontrolira produkte koji idu pred goste

- prenosi i provodi sveobuhvatno znanje o proizvodima uključujući sastojke, opremu, dobavljače,

tržišta i aktualne trendove te u skladu s tim daje preporuku za odgovarajuće prilagodbe u kuhinjskim

aktivnostima

- vodi sastanke smjena kako bi osigurao poznavanje aktivnosti hotela i operativnih odjela

u suradnji s odjelom ljudskih resursa osigurava produktivnost osoblja i pomaže u planiranju potreba

za budućim radnicima

- pomaže u provedbi analize kuhinjskog osoblja te u dizajniranju i implementiranju trening programa

kako bi se zadovoljile potrebe

- u suradnji s nadređenima priprema i upravlja proračunom odjela

- pruža profesionalnu uslugu u svakom trenutku te nastoji da svi djelatnici prate njegov primjer

- po potrebi koordinira dizajn menija, pločica sa imenom te natpisa za buffet

- implemetira i upražnjava HACCP

Uvjeti

- komunikativnost, spretnost, samostalnost, samomotiviranost, proaktivnost

Stručna sprema: KV/VŠS, viša stručna sprema

Potrebne godine iskustva: 5

Jezici: engleski (napredno)

Vozačka dozvola: B

Vještine: MS Word, Excel, Internet

Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme

Što nudimo

Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj, pranje uniforme, Kempinski standardi, mogućnost

napredovanja, mogućnost rada preko zime u drugim Kempinski Hotelima, cjelogodišnji ugovor.

6. SPASIOC NA PLAŽI

Otvoreno je radno mjesto spasioca na plaži (m/ž) za sezonu 2017.

Posao obuhvaća:

- brigu o cjelokupnoj plaži te gostima u smislu sigurnosti u vodi i na plaži

- pružanje uljudne, profesionalne i efikasne usluge u svakom trenutku

- mogućnost odgovaranja o svim proizvodima i uslugama koje hotel nudi

postavljanje ležaljki na plaži, podizanje i spuštanje suncobrana, donošenje čistih ručnika i odnošenje

prljavih, poravnanje ležaljki i stolova na kraju radnog dana te održavanje čistoće oko prostora plaže

- osiguravanje da se mjesto rada kao i prostor koji ga okružuje drži čistim i organiziranim čitavo

vrijeme

- odgovaranje gostima na pitanja na uljudan i efikasan način, a povratne informacije i žalbe gostiju

prenositi nadređenima

- odgovorno ispunjavati sve zadatke i dodatne odgovornosti koje su mu dodijeljene

Uvjeti

- certifikat Crvenog križa za spasioca, komunikativnost, spretnost, samostalnost, samomotiviranost,

proaktivnost

Stručna sprema: SSS (srednja stručna sprema)

Potrebne godine iskustva: 1

Jezici: engleski (napredno)

Vozačka dozvola: B

Vještine: MS Word

Vrsta zaposlenja: na određeno vrijeme - sezonski

Što nudimo

Edukacija u vidu Kempinski Akademije, smještaj za zaposlenike, dodatak na plaću za obroke, pranje

uniforme, Kempinski standardi, mogućnost napredovanja.

Svoje životopise možete slati na naš mail info@posaouturizmu.com ili se prijaviti putem prijave na oglas.