Novi trendovi

  • Objavljeno: 06.07.2016.

Nova mjera osposobljavanja za ugostiteljska zanimanja!

HOK i HZZ napravili su važan potez prema rješavanju nedostatka turističko-ugostiteljskog kadra kroz organizaciju osposobljavanja na radnom mjestu i to za četiri zanimanja Učinjen je...


  • Objavljeno: 04.07.2016.

Uz ovih 10 savjeta postani profesionalni koktel majstor/barmen

Miksanje pića za koktel je lagan zadatak, no stvoriti kvalitetno piće i pružiti odličnu uslugu je već zahtjevnije. Nekoliko vam savjeta može pomoći u ostarivanju takvih...


  • Objavljeno: 30.06.2016.

Pet stvari zbog kojih će vaša pizzerija biti uspješna!

Donosimo vam pet najvažnijih stvari o kojima trebate misliti ukoliko želite da vaša pizzerija uspješno posluje od prvoga dana Pizza je i dalje najpopularnije jelo prilikom izlaska,...


  • Objavljeno: 14.06.2016.

Ugostitelji bez prava glasa

Volio bih jednom napisati članak o nečemu pozitivnom, ali, na žalost, samo gorak okus traje u ustima dugo. Puno putujem po državi i inozemstvu. Vidim Koktel barove koji funkcioniraju...


  • Objavljeno: 13.06.2016.

Turizam i upravljanje nekretninama

Turistička kretanja su refleks, odraz stanja društva u prostoru i vremenu Uobičajeno je da se u Hrvatskoj više raspravlja o posljedicima nego o uzrocima nekog novog stanja. Takav se...