Tripadvisor dodijelio certifikat izvrsnosti hotelima iz grupacije Lošinj Hotel&Villas

Zanimljivosti
Tripadvisor dodijelio certifikat izvrsnosti hotelima iz grupacije Lošinj Hotel&Villas Objavljeno: 20.06.2016.

Najveći svjetski turistički portal za planiranje putovanja i rezervaciju smještaja, TripAdvisor, dodijelio je novo priznanje hotelima iz grupacije Lošinj Hotels&Villas. Certifikatom izvrsnosti za 2016. godinu Vitality Hotel Punta te Family Hotel Vespera drugu godinu zaredom postali su dobitnici priznanja zasluženog kvalitetom usluge prema recenzijama gostiju, dok im se ove godine priključio i hotel Bellevue.

TripAdvisorov Certifikat izvrsnosti dodjeljuje se već šestu godinu svim turističkim objektima koji su kvalitetom pružene usluge doprinijeli kvalitetnom korisničkom iskustvu i tako ostvarili odlične recenzije putnika. Osim kvalitete usluge, Certifikat uključuje i kvantitetu te učestalost dostavljenih pozitivnih recenzija putnika u razdoblju od najmanje godinu dana.

IZ TRIPADVISRA ISTIČU KAKO 85 % GOSTIJU ĆE PRIJE BOOKIRATI HOTEL KOJI IMA CERTIFIKAT IZVRNOSTI NEGO BEZ, KAO I DA 75% TURISTA POSJEĆUJE ATRAKCIJE KOJE SU OSVOJILI NAGRADE I PRIZNANJA NA TRIPADVISORU

„Nova priznanja koja za hotele i vile iz grupacije Lošinj Hotels&Villas pristižu iz dana u dan najbolja su potvrda sustavnog ulaganja Grupe Jadranka, što se očituje u činjenici da su navedeni hoteli LH&V-a dobitnici i brojnih drugih priznanja i certifikata, poput EuropeSpa certifikata, dok je nedavno cijela grupacija LH&V-a osvojila posebnu nagradu žirija u kategoriji Innovative Spa&Health Resort Destination.“, izjavio je Goran Filipović, član Uprave Jadranka Grupe.

Podsjetimo, TripAdvisor svojim Certifikatom izvrsnosti nagrađuje izvrsnost u turizmu te ga dodjeljuje isključivo turističkim objektima koji u kontinuitetu postižu ocjenu posjetitelja četiri od mogućih pet te na TripAdvisorovom popisu moraju biti minimalno godinu dana. Osim što putnicima omogućuje planiranje i rezervaciju putovanja, TripAdvisor nudi savjete te široku paletu izbora turističkih objekata stotinama milijuna putnika koji koriste ovaj portal. TripAdvisor djelovanjem na 48 tržišta diljem svijeta čini najveću svjetsku putničku zajednicu koja mjesečno dostiže zavidnu brojku od 340 milijuna posjetitelja, 350 milijuna recenzija te pokriva 6,5 milijuna turističkih smještajnih kapaciteta, restorana i atrakcija.

Izvor: HrTurizam.hr