Petar (M) - Kuhar/kuharica
O meni
Iz mog životopisa vidljivo vam je da sam u dvije firme bio šef kuhinje. Na zadnjem radnom mjestu u Opatiji u ala cart restanu Lungo mare u sklopu Hotela Savoy koji ima 300-tinjak sjedećih mjesta, također sam 4 i pol godine bio šef kuhinje. U D.E.L. TOURSU gdje sam radio, uz ala cart smo znali raditi i cateringe od 50 do 1000 ljudi što bih isto naveo kao prednost za ovo radno mjesto za koje vam šaljem zamolbu. Isto tako imam radnog iskustva u slow foodu, konkretno restoran „Kukuriku“ gdje su dolazila gospoda iz javnog i političkog života.
Dosadašnja iskustva
17 godina kuharDodatna znanja i vještine
Strani jezici
engleski jezik
Vozačka dozvola
Ostalo
Odlično poznavanje hrane i namirnica, spremnost za timski rad i napredovanje, precizan u poslu
Ostale informacije
Dostupnost za rad od:Željeno radno mjesto:
Spremnost na preseljenje u drugi grad:
Spremnost na preseljenje u drugu državu: Ne
Zanima me sezonski rad na moru:
Željena plaća: do 3.000 kn